web statistics

Zagrebački Stožer Civilne Zaštite

Grad Zagreb Sluzbene Stranice

Prekida se redoviti odgojno obrazovni proces u dječjim vrtićima te u osnovnim i srednjim školama grada zagreba.

Zagrebački stožer civilne zaštite. Zagrebački stožer civilne zaštite objavljuje najnovije informacije o koronavirusu u zagrebu. Priopćenja stožera civilne zaštite republike hrvatske. Zagrebački stožer civilne zaštite. Video još jedan slučaj zaraze u zagrebu bandić govorio o zet u.

Stožer civilne zaštite rh. Nakon rasprave vezane za razvoj epidemiološke situacije preporuke nacionalnog stožera civilne zaštite i odluke vlade republike hrvatske stožer civilne zaštite grada zagreba zaključio je. Grad zagreb je za obavljanja poslova koji se odnose na planiranje razvoj učinkovito funkcioniranje i financiranje sustava civilne zaštite obrane zaštite od požara elementarnih nepogoda i vatrogastva osnovao ured za upravljanje u hitnim situacijama. Konferenciju za medije možete uživo pratiti na portalu dnevnik hr.

01 3855 771 fax. 091 468 30 32 099 468 30 01 8 do 22 vikendom od 8 do 14 sati odluke stožera civilne zaštite rh za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom. Novih devet slučajeva kaznena prijava zaraženoj ženi 33 koja je napustila stan. Načelnica zagrebačkog stožera civilne zaštite pavičić vukičević izvijestila je u utorak da su građani predali 999 zahtjeva za izdavanjem propusnice za izlazak iz mjesta prebivališta iz vitalnih obiteljskih razloga a odobreno ih je 591 te je građane pozvala na odgovorno ponašanje.

Služba za inspekcijske poslove. Načelnica stožera civilne zaštite grada zagreba olivera majić rekla je u nedjelju da je stožer spreman svakoga trena pružiti sve usluge iz svoje ovlasti te je građanima preporučila samo oprez kao što se radi inače u situacijama kada se pojavi gripa bez panike. Područni ured civilne zaštite zagreb ksaverska cesta 109 zagreb tel. Navodno da ovaj prijedlog za sada nije prihvaćen zagrebački.

Pročelnik za zdravstvo vjekoslav jeleč rekao je da je tijekom vikenda testirano 335 ljudi a bilo je 13 novih pozitivnih. Načelnica stožera civilne zaštite grada zagreba olivera majić rekla je u nedjelju da je stožer spreman svakoga trena pružiti sve usluge iz svoje ovlasti te je građanima preporučila samo oprez kao što se radi inače u situacijama kada se pojavi gripa bez panike. Zagrebački stožer je ovu odluku uputio na suglasnost stožeru civilne zaštite republike hrvatske i kriznom stožeru ministarstva zdravstva.