web statistics

Zagrebački Proljetni Cener 2018 Rezultati

Rezultati Prvog Zagrebackog Proljetnog Cenera Magazin Trcanje

Više od 300 trkača jurilo je danas savskim nasipom na prvom izdanju zagrebačkog proljetnog cenera.

Zagrebački proljetni cener 2018 rezultati. Navija u cilju i brine o tome da vaši rezultati budu točni i na vrijeme o 18 02 2020. Točno u podne kreću prijave za sedmi po redu zagrebački noćni cener. Informiraj se o novostima iz svijeta trčanja. Uz kontrolnu točku na završetku kruga dodatna dvije kontrolne točke nalaze se na najudaljenijim.

Bez puno duljenja evo i rezultata po utrkama. Za više posjeti objavu. Start i cilj nalaze se na istom mjestu ispred nacionalne knjižnice. 153 virtualno grin run 2020.

Duga resa rezultati 23 06 2020. Zagrebački proljetni cener početkom ožujka dva tjedna uoči kalendarskog početka proljeća na savskom nasipu omiljenom igralištu zagrebačkih trkača profesionalaca rekreativaca i početnika održat će se prvo izdanje zagrebačkog proljetnog cenera pod nazivom buđenje iz zimskog sna. Zagrebački noćni cener poznat je i po navijačima kojih iz godine u godinu. Zagrebački proljetni polumaraton zagreb21.

Naslovna fotografija j duval media infozagreb hr developed by. Dođite u zagreb i budite dio velikog sportskog slavlja. Iza nas je težak period neizvjesnosti koji je uslijedio odmah nakon otvaranja prijava. Zagrebački maraton počinje 11.

Zagreb ispred nacionalne sveučilišne. Utrka se sastoji od dva istovjetna kruga u duljini od 10 549m. Mjerenje vremena je elektronsko uz korištenje čipova te će svi rezultati biti objavljeni neposredno po završetku utrke na stranici www. Zagrebački polumaraton cestovna je atletska utrka ukupne duljine 21 098m.