web statistics

Zagrebački List Novine

Vijesti Zagrebacki List

Nakon više od 70 godina zagreb i županijski centri ponovo imaju svoje novine.

Zagrebački list novine. Godine da bi nakon četiri godine 21. Nakon potresa tramvaji se sutra napokon vraćaju na zagrebački trg bana josipa jelačića 01 07 2020. Nakon više od 70 godina zagreb i županijski centri ponovo imaju svoje novine. Vecernji hr je vodeći hrvatski news portal.

List je najprije pokrenut kao tjednik početkom studenoga 1994. Travnja ujutro iz palinovečke ulice u zagrebu u. Zagrebački list nakon više od 70 godina zagreb i županijski centri ponovo imaju svoje novine. Ne prestaje novi potres u zagrebu.

Zadarski list pokriva područje zadarske regije a donosi i vijesti iz zemlje i svijeta. Prve multimedijalne zagrebačke novine koja se čitaju gledaju i. Za to postoji jednostavan razlog 02 07 2020. Prva multimedijalna zagrebačka novina koja se čita gleda i sluša.

Prve multimedijalne zagrebačke novine koja se čitaju gledaju i slušaju. Zaraženi hdz ovac da bio sam na zabavi ali ondje ministre nisam vidio. Nakon više od 70 godina zagreb i županijski centri ponovo imaju svoje novine. Tjednik polumjesečnik mjesečnik i njihovo je težište na komentarima slikovnim.

2930 6 govori o ovome. Novinska izdanja koja izlaze svakodnevno popularno se zovu novine jer im je težište na vijestima novostima ili novinama novinska izdanja koja izlaze tjedno svaka dva tjedna mjesečno ili još rjeđe zovemo upravo tako. U zagrebu je u srijedu nestao 24 godišnji karlo kurtanjek. Vrijeme je za jedno predizborno zatvaranje 01 07 2020.

Prvi glavni urednik i tvorac projekta tjednika i dnevnika je nedjeljko jusup a danas je glavni urednik luka perić. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz hrvatske svijeta sporta kulture i zagreba. Prve multimedijalne zagrebačke novine koje se čitaju gledaju i slušaju. Kurtanjeku se svaki trag gubi kad je 10.