web statistics

Zagrebački Jesenski Velesajam

Zavrsen Jesenski Zagrebacki Velesajam Lifestyle Cromoda

Kod nas imate mogućnost planiranja i koordiniranja raznih događanja.

Zagrebački jesenski velesajam. Jesenski međunarodni zagrebački velesajam središnji poslovni događaj hrvatskog gospodarstva i najznačajniji brand zagrebačkog velesajma otvara svoja vrata od 22. Zagrebački velesajam od 14. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Sajam se održava u 10 izložbenih hala koje su tematski podijeljene u šest skupina.

Zagrebački velesajam proljetni i zagrebački velesajam jesenski. Zagrebački velesajam je pravni slijednik zagrebačkog zbora koji je odlukom izvršnog odbora gradskog. Zagrebački velesajam ponovo nastavlja s redovnim poslovnim aktivnostima nakon covid 19 prekida. Zagrebački velesajam prijevod u rječniku hrvatski engleski u glosbe online rječnik besplatno.

385 1 6503 111 e mail. Zagrebački velesajam proljetni i zagrebački velesajam jesenski poštanski broj je 10020. Zagrebački velesajam je pravni slijednik zagrebačkog zbora koji je odlukom izvršnog odbora gradskog narodnog odbora 22. Zagrebački velesajam zv je naziv za poduzeće koje organizira sajamske priredbe svojedobno bio je sinonim za dvije najveće i svojevremeno jedine sajamske priredbe.

Specijalizirani sajmovi energetika i contech sajam glazbe plesa i multimedije široka potrošnja dani mode te po prvi. Rujna nastupiti će više od 500 izlagača iz 30 zemalja a očekuje se oko 50 000 posjetitelja. Avenija dubrovnik 15 10020 zagreb hrvatska oib. Zagrebački velesajam zv je naziv za tvrtku koja organizira gospodarske izložbe ili sajamske priredbe a bio je i sinonim za dvije najveće i svojevremeno jedine sajamske priredbe.

Rujna ponovno otvara svoja vrata svim ljubiteljima tradicionalnih jesenskih sajmova na kojima se okupljaju brojni gospodarstvenici izlagači poslovni ljudi stručnjaci znanstvenici kao i predstavnici medija iz cijelog svijeta.