web statistics

Zagrebački Cener Kontakt

Zagrebacki Nocni Cener Nocna Ulicna Utrka Grada Zagreba

Magazin trčanje i omega škola trčanja.

Zagrebački cener kontakt. Zagrebački noćni cener gradska je utrka na 10 kilometara koja već 8 godina okuplja trkače u samom centru zagreba. Zagrebački noćni cener poznat je i po navijačima kojih iz godine u godinu ima sve više. Zagrebački proljetni cener održat će se 14. Na utrci će nastupiti 2500 trkača a zanimanje je bilo ogromno jer su startni brojevi rasprodani u samo 8 sati.

Bit će uplaćen na žiro račun udruge a na prostoru expa udruga će imati štand na kojem ćete moći donirati novac hranu i ili potrepštine. Zagrebački noćni cener kontaktiraj organizatora. Treću godinu uzastopno surađujemo s humanitarnom udrugom fb humanitarci. S obzirom na to da je ovogodišnjih 700 mjesta bilo puno premalo za sve zainteresirane zasad najavljuju da će osigurati 1 000 startnih mjesta u 2020.

Zbog njihove sigurnosti i normalnog odvijanja utrke prometnice u centru bit će privremeno zatvorene. Dio novca skupljen naplatom startnina i u 2020. S obzirom na termin i vrijeme održavanja zaista jedna jako interesantna utrka koja već polako ulazi i u kultni događaj što se tiče trčanja u gradu zagrebu. Zagrebački noćni cener 2500 trkača prati ritam ulice.

Web zagrebački maraton ostale informacije bit će obavljene naknadno. Kako bi nastavili tradiciju cenera ali i podignuli atmosferu 03 11 2019. Zagrebački proljetni cener 3. Ime i prezime.

01 4666083 email protected impresum. Godine i ostat će fun utrka. Zagrebački noćni cener poznat je. Ni loše vrijeme i neugodna kiša nisu spriječili da se na startu u 19 h okupi zaista impresivna brojka od oko 2000 natjecatelja.

Studenoga centar zagreba zauzet će trkači koji će trčati na 6. Gajeva 1 hotel dubrovnik zagreb.