web statistics

Zagrebački Autobusni Kolodvor

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Polasci I Dolasci Zagreb

Pretražite vozni red.

Zagrebački autobusni kolodvor. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. S ponosom možemo reći da današnji zagrebački autobusni kolodvor slovi za jedan od ljepših objekata ove namjene u europi. Vremenska prognoza 28 7 c pretežno oblačno meteo hr. Gradska plinara zagreb d o o.

Skrenuo nam je pažnju na radnike koji u čekaonici usred zime dok se prostorije griju farbaju željezna pročelja. Zagrebački holding d o o direkcija referent upravo pravni. Karta i kontakt informacije autobusnog kolodvora u zagrebu. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora.

Godine i završava u srpnju 1987. Zagrebački holding d o o podružnica zet kuhar i. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih europskih. O stanju na kolodvoru obavijestio nas je čitatelj koji tamo često boravi.

Autobusni kolodvor zagreb utemeljen je 1961. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih. Pretražite polaske i dolaske. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib.

Godine a sadašnji izgled poprimio je 1987. Autobusni kolodvor zagreb je utemeljen je 1961. Zagrebački holding d o o podružnica zet konobar iii. Prikaži cijeli vozni red.

Mnogi će reći da je prava šteta što se zagrebački autobusni kolodvor pretvorio u ruglo gdje putnici s neugodom u stomaku nestrpljivo čekaju prijevoz. Prvi autobusni kolodvor je izgrađen u rekordnih 72 dana a gradnja današnjeg autobusnog kolodvora započinje 1986. Kupovina karata pregledajte vozni red. Kako do nas planirajte rutu.

Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima. 85584865987 kupite kartu online. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja. Marina držića 4 mbs.

Stanje na cestama hak. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima. Poziv obrazovnim ustanovama za iskazivanje interesa za suradnju sa zagrebačkim holdingom. Vodoopskrba i odvodnja d o o.