web statistics

Zagrebački Anđeli Youtube

Zagrebacki Anđeli Zagrebu Za Rođendan Nova Tv Youtube

U organizaciji hums a pod sloganom glas hrvatske udruge medicinskih sestara za zdravlje hrvatskih branitelja u petak 12.

Zagrebački anđeli youtube. Moja pjesma naziv je projekta koji smo 2015. Kroz pjesmu i ples potiče učenje vježbanje i radne navike već od najranije dobi. Dječji zbor zagrebački anđeli okuplja djecu od 4 do 12 godina. Svibnja u časničkom domu na hrvatskom vojnom učilištu dr franjo tuđman.

Zagrebački anđeli dječji zbor i ritmika koji od samog osnutka pjevaju uživo. Poslovni anđeli su neformalni individualni investitori koji svojim poslovnim iskustvom savjetuju mlade tvrtke i poduzetnike i pomažu njihovom budućem ra. Unatoč dobi članova već na samom početku zahvaljujući upornom trudu i radu zagrebački anđeli pokazali su značajne rezultate. Osnovan je dječji zbor i ritmika zagrebački anđeli koji okuplja.

Vito ines sanja i mia očekuju vas kontakt. Dječji zbor i ritmika zagrebački anđeli zagreb croatia. A da ovaj zbor tako lijepo pjeva zaslužan je gospodin vitomir ivanjek umjetnički voditelj zbora i ines ivanjek akademska glazbenica flautistica. Godine okuplja djecu od 3 i pol do 14 godina i broji 60 tak pjevača a djeluje na području trešnjevke uz zbor postoji i ritmika.

Umjetnički voditelj zbora pijanist dirigent i skladatelj vitomir ivanjek vito već niz godina vodi zborove svih dobnih skupina i prati ih na državnim natjecanjima. Društvo medicinskih sestara tehničara domovinskog rata dmstdr hrvatske udruge medicinskih sestara hums aktivno se uključilo u obilježavanje međunarodnog dana sestrinstva. Dječji zbor zagrebački anđeli osnovan je 2015. Dječji zbor i ritmika zagrebački anđeli 4 do 14 godina.

Godine pokrenuli u suradnji sa cmc televizijom. Nakon dvije sezone uspješnog projekta tjedan autora u kojem smo javnosti predstavili više od 70 autora članova hds a u ovom su naši istaknuti članovi govorili o jednoj svojoj pjesmi.