web statistics

Zagrebačka Džamija Vaktija

Mersad Krestic Imam Zagrebacke Dzamije

Tada su postojale vjerske aktivnosti u gradu bakru gdje su djelovali i radili navedeni.

Zagrebačka džamija vaktija. Džema at crikvenica je nastao u ratnim vremenima kao rezultat vjerskih aktivnosti koje su se odvijale u kući džemtlija obitelji hadži kruške i hadži ćemana. Bajram namaz u zagrebačkoj džamiji ove godine je. Zagrebačka džamija primila je na bajram namaz oko dvije hiljade vjernika a centralna bajramska svečanost održana je u riječkoj džamiji na bajram namazu u zagrebačkoj džamiji ove godine okupilo se oko dvije hiljade vjernika iako je centralna svečanost kurbana bajrama održana u džamiji u rijeci javlja anadolu agency aa. Bilo je više od tridesetak radnika koji si bili smješteni u radničke barake a imali su jednu prostoriju za obavljanje.

Seljubac zamjenik direktora behrambegove medrese u tuzli. May 02 2020 od petka 8 5 2020. Pozivamo muslimane da se aktiviraju na promociji džamija i mesdžida kao centara iz kojih će se širiti poruke suživota tolerancije i međusobnog poštovanja a ne poruke jednostranosti isključivosti sektaške i mezhepske netrpeljivosti. Zagrebačka džamija otvorena za džume i teravih namaze ali ulazak i boravak u njoj po posebnim mjerama may 01 2020 hutbe iz zagrebačke džamije možete online pratiti svakog petka u živo apr 24 2020 ramazan je za uživanje online hutba.

Zagrebačka džamija promotori. Muharemović predsjednik medžlisa islamske zajednice zvornik i edib kravić autor. Navigator ba interaktivna karta mapa plan grada sarajevo je najpopularniji gradski vodic koji omogucuje pretragu ulica i popularnih objekata u sarajevu. Zagrebačka džamija otvorena za džume i teravih namaze ali ulazak i boravak u njoj po posebnim mjerama.

Susret muftije i veleposlanika republike turske. Muftija se susreo s ravnateljem ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina vlade rh. Preporuke uslijed povećane opasnosti od širenja zaraze. Miz zagreb izdvojeno vaktija vijesti.