web statistics

Zagrebačka Džamija Restoran

Restoran Islamski Centar

Ada nilai unggul saat kami joint dengan group travel yang kebanyakan muslim kami bisa menikmati mesjid mesjid indah di beberapa negara bahkan bisa beribadah bahkan kita juga bisa mengatur berapa lama kita ibadah dan explore mesjid yang akan kami datangi.

Zagrebačka džamija restoran. Gardijske brigade tigrovi 25 ulica frana krste frankopana sofra le mondo by rakialand forma elektronika gradski vrt borovje zodijak caffe bar le mondo crkva rođenja marijina ulica grada chicaga 1. Zagrebačka džamija je mnogo više od vjerskog i kulturnog objekta muslimana. I taj je dio armiranobetonska konstruk cija a na krovu je nekoliko kupola po krivenih bakrom. Obližnje atrakcije kraj zagrebačka džamija u zagreb gavellina ulica 40 restoran islamskog kulturnog centra restoran u islamskom centru zagreb prilaz safvet bega bašagića src borovje ulica i.

Zagrebačka džamija snimljena ispred fontane. Ukupna je površina cijele građevine. Godine a otvorena je 1987. Tako je zagrebačka džamija bila jedini objekt u zagrebu koji je izgrađen za vrijeme ndh i koji je srušen za vrijeme socijalističke vlasti.

Kamen temeljac postavljen je 1981. 3 464 likes 58 talking about this 4 318 were here. Zagrebačka džamija izgrađena je u gradskom području folnegovićevo naselje preko r. Pozivamo vas da dođete u naš restoran i uživate u vrhunskim specijalitetima bosanske kuhinje.

Zagrebačka džamija nada siromašnih i mjesto solidarnosti tokom ramazana. Ona je za mnoge balkanska meka. Svaki posjet svaki susret u njoj je nadahnuće koje nam jača vjeru snaži oplemenuje i ujedinjuje. U prostoru lijepo uređene velike i male sale koje broje 124 sjedeća mjesta te na terasi sa 76 mjesta naše profesionalno ljubazno i uvijek nasmiješeno osoblje će vam biti na raspolaganju u svakome trenutku svakoga dana od 07 do 23h.

Hifzi efendija mi je pričao da su nekoliko godina zagrebački muslimani izbjegavali i blizinu džamije u strahu od hapšenja jer su neki uhapšeni samo zato što su obavljali neku dužnost u islamskoj zajednici. Zagrebačka džamija nada siromašnih i mjesto solidarnosti tokom ramazana. Restoran u islamskom centru zagreb zagreb croatia. Zagrebačka džamija tako mi vremena čovjek je doista na gubitku samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine i koji istinu govore i drugima je preporučuju i koji su strpljivi i drugima to preporučuju piše u kur anu temeljnoj knjizi islama.

La te restoran s kuhinjom i dvorana. Besplatni parking je osiguran za sve posjetitelje. Restoran se nalazi u sklopu islamskog centra zagreb na borovju gavellina 40 10000 zagreb. Kami melanjutkan perjalanan ke islamic centre zagreb berada di kawasan borovje di jl gavellina 40 zagreb city center croatia 10 000.