web statistics

Zagrebačka Džamija Kontakt

Zagrebacka Dzamija Domacin 26 Međunarodnog Takmicenje Ucaca Kur

Godišnjice zakonskog priznanja islamske vjeroispovijesti u republici hrvatskoj.

Zagrebačka džamija kontakt. Ministar kulture hasanbegović je kazao kako stogodišnjica podsjeća na ukorijenjenost islama i muslimana u hrvatsko kulturno nacionalno i religijsko tkivo. Ministar kulture zlatko hasanbegović u srijedu je u galeriji pm u prostoru hrvatskoga društva likovnih umjetnika otvorio izložbu fotografija zorana filipovića zagrebačka džamija. Zagrebačka džamija radi se o šovinizmu i ksenofobiji bošnjačko vijeće osudilo uvredljive poruke na zagrebačkoj džamiji. Vijesti i tekstovi koji sadrže pojam zagrebačka džamija na portalu klix ba.

Svečano otvorenje izložbe održat će se 20 4 2016. Zagrebačka džamija gavellina ulica 40 10000 zagreb hrvatska. Hasanbegović je tom prigodom istaknuo kako je izložba imala svoju svjetsku premijeru a sad je postavljena u zagrebu. Izložba zagrebačka džamija dolazi u zagreb nakon kaira teherana abu dhabija istanbula i rabata.

škoro opet vodi ljevicu do pobjede. Od prisutnih potpisana je molba na narodni front od 12 lica a od njih 8 komunista prijedlog je iako krnj dostavljen narodnom frontu i u 1949 u proljeću u roku od tri dana džamija je srušena radilo se i po noći s reflektorima motornim bušilicama i drobilicama unutrašnja dekoracija arabeski je premalterisana a kameni mihrab je stučen. Zagrebačka džamija otvorena za džume i teravih namaze ali ulazak i boravak u njoj po posebnim mjerama may 01 2020 hutbe iz zagrebačke džamije možete online pratiti svakog petka u živo apr 24 2020 ramazan je za uživanje online hutba. Pretražujte lokacije zagreba na satelitskoj i interaktivnoj karti hrvatske.