web statistics

Zagrebačka Arena Koncerti

Foto Opet Je Uspio Balasevicev Caroban Koncert U Punoj

Za najavu takvog spektakla nikada nije rano tim više što će pjevačka zvijezda u areni zapjevati povodom međunarodnog dana žena.

Zagrebačka arena koncerti. Karte su planule u samo mjesec i pol dana a da će tomu biti tako dalo se i naslutiti kada je prvih 500 ulaznica one sa studentskim popustom bilo rasprodano u nešto više od sat vre. Poziv iz fiksne mreže 3 49kn min poziv iz mobilne mreže 4 78kn min. Arena zagreb najveća sportska arena u hrvatskoj arena zagreb zagreb arena zbog svoje ljepote funkcionalnosti i vaznosti ova grandiozna gradjevina postala je novi arhitektonski simbol grada zagreba. Zagrebačka arena nije najspretniji lokal za koncert koji zahtjeva intimnost kakvom balašević pršti a i ozvučenje se svojski trudilo otežati uživanje u pjesmama i pričama nešto na što publika nije negativno reagirala već sasvim suprotno arena je pjevala uz bend vadila mobitele da tisućama zvijezda obasja dvoranu plesala i veselo skakutala.

Zagrebačka arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla a ulaznice za koncert mogu se kupiti od utorka 14. Imate pitanja u vezi kupovine ulaznica. Info hauser friends koncert klasične glazbe stjepan hauser violončelo zagrebačka filharmonija lola astanova klavir caroline campbell violina ksenija sidorova harmonika i petrit çeku gitara 21 h cijena ulaznica. Nakon svjetala pozornica kao što su carnegie hall rimski kolosej opera u sydneyu i berlinu te njujorški central park andrea bocelli je za publiku u zagrebačkoj areni pripremio pravu glazbenu poslasticu.

Svibnja u sustavu eventim. Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u hrvatskoj koncert progledaj srcem održan je u subotu navečer u zagrebačkoj areni. Arena zagreb najveća sportska arena u hrvatskoj arena zagreb zagreb arena zbog svoje ljepote funkcionalnosti i vaznosti ova grandiozna gradjevina postala je novi arhitektonski simbol grada zagreba. Listopada 1960 tuzla bih najpopularnija je folk pjevačica na prostorima bivše jugoslavije.

Kontaktirajte naš info telefon 060 555 000. Activa travel pula scalierova 1 tel. 220 280 300 350 400 kn prodaja ulaznica. Fahreta jahić živojinović poznatija kao lepa brena 20.

U sada već tradicionalnom koncertu uživala je gotovo dupkom puna zagrebačka dvorana a na nastupili su između ostalih alan hržica rafael dropulić rafo i ante cash. Nema više ulaznica za fan pit gibonnijevog koncerta u areni zagreb.