web statistics

Suncani Sat Zadar

Suncani Sat

U jaškovu kraj ozlja napravljena najduža štrudla na svijetu kada su složne ruke pripremile slasnu savijaču od 1 479 38 metara koja je zatim ušla u guinnesovu knjigu rekorda kao najduža festival štrudle postao je u kratkom roku nezaobilazna manifestacija koja.

Suncani sat zadar. Ovaj svojevrsni sunčani sat brojnim generacijama ninjana za tu je svrhu služio kroz dugu povijest tako reći do naših dana. Pokazuje prošlost grada zagreba od prapovijesti tragova koji su netom otkopani upravo podno njegova zdanja do danas. Tv sat domáce zvieratká. Sunčani dom d o o zrinsko frankopanska 18b 23000 zadar 385 0 23 494 595.

Suncani hvar hotels catamaran timetable the schedule is only informative and can change so we strongly advise you to consult with our transfer team when making your booking. Godine muzej je otvorio tek šesti stalni postav a prvi put u obnovljenom i odgovarajućem prostoru primjereno dostignućima suvremene muzeološke tehnologije. Muzej grada zagreba utemeljila su braća hrvatskog zmaja 1907. Hrt hr 2 petak 23 08 2019 14 00 emisija 23 08 2019.

U devedesetoj godini postojanja 1997. Križa najmanjom katedralom na svijetu. Danas smo u gupčevu kraju u termama jezerčica donja stubica je grad s velikom tradicijskom vrijednosti. Vrijednost i značenje građevine kao takve prepoznao je i čuveni engleski arhitekt thomas graham jackson nazvavši u 19.

Kategória je 2 hviezdičiek. U svojim najboljim godinama emisija je poput starog vina tradicionalno donosi odabrane stvari za odabrane slušatelje. Prema sunčanom satu su se podešavali i mehanički satovi koji su bili ugrađeni na dvije travničke sahat kule kao i ručni satovi imućnijih travničana koji su u to vrijeme bili prava rijetkost. V apartmánu sa nachádzaju 6 prístelky pre dospelých.

Sunčani sat traje više od 40 godina a namijenjen je slušateljima kojima je putovanje stil života. Kapacita dospele osoby je 6. Hrt hr 2 petak 19 06 2020 14 00 emisija 19 06 2020. Danas smo u ozlju.

Kada je postavljen imao je karakter javnog instrumenta koji je koristio cijeloj travničkoj čaršiji. Jeste li znali da u imotskom postoji sunčani sat na pravom je mjestu ispravno pokazuje vrijeme niko ga ni ne pogleda kad bi bila neka oglasna tabla ispod njega možda bi ga koji stranac i fotografirao za uspomenu ali ima samo jednu manu neradi kad je oblačno vrijeme. A1 suncani apartman 6. Travnik je jedini grad u bosni i hercegovini sa sunčanim satom.

Najavljujemo štrudlafest otkako je 2015.