web statistics

Sunčani Sat Emisija

Losinia Idemo Live Emisija Suncani Sat Hrt1 Dht17 Facebook

Naziv općinskog i župnoga središta breznički hum mijenjao se tijekom povijesti ponajviše pod utjecajem određenoga geografskoga obilježja ovoga kraja.

Sunčani sat emisija. U svojim najboljim godinama emisija je poput starog vina tradicionalno donosi odabrane stvari za odabrane slušatelje. Subscribe subscribed unsubscribe 28. Kao glavno obilježje mještani tijekom povijesti navode rijeku lonju koja cijelim svojim tokom protječe kroz mjesto a naseljeno područje u njenom gornjem zapadnom toku nosilo je ime po njoj. Danas smo u brezničkom humu.

Već 44 godine emitira se na drugom programu hrvatskog radija a do sada je snimljeno više od 2 300 emisija. U svojim najboljim godinama emisija je poput starog vina tradicionalno donosi odabrane stvari za odabrane slušatelje. Emisija će se snimati u hotelu degenija od 14 00 do 16 00 sati. Unsubscribe from grad vrbovsko.

Emisija sunčani sat hrt2 13. Sunčani sat na drugom emitiran iz brezničkog huma kultna turističko gospodarska mozaična radijska emisija sunčani sat drugog programa hrvatskog radija u petak je uživo emitirana iz brezničkog huma točnije iz ugodne lokacije vinarije šafran. Sunčani sat traje više od 40 godina a namijenjen je slušateljima kojima je putovanje stil života. Sunčani sat je emisija s temama izvještajima i reportažama o turističkim događajima i turističkim odredištima diljem hrvatske namijenjena slušateljima kojima je putovanje stil života stoga nam je.

Sunčani sat emisija je s temama iz turizma te izvještajima i reportažama o turističkim događajima i odredištima.