web statistics

Sunčani Dom Vlasnik

Agencija Za Nekretnine Suncani Dom D O O Indomio Hr

Profesionalci u poslovanju s nekretninama vam mogu pomoći da pronađete idealnu nekretninu ili ukoliko ste vlasnik promoviraju nekretninu koju im povjerite.

Sunčani dom vlasnik. Stanovi apartmani kuće zemljišta poslovni prostori. Portal za nekretnine u hrvatskoj. Najveća baza nekretnina i agencija za nekretnine u hrvatskoj. Sunčani hvar u kojem sada 90 14 posto dionica drži prime tourist resorts odnosno češki milijarder radovan vitek i njegova cpi property group povlači se sa zagrebačke burze.

Zagreb sunčani hvar izvijestio je danas da je njegov dosadašnji većinski vlasnik orco property group otpustio 2 08 milijuna dionica hvarske turističke tvrtke slovačkom prime tourist resortsu kao i dio razlučnih potraživanja. Agencija za nekretnine s brojem oglasa. Hala petlja u šimanovcima 1020m2 136m2 nastrešnica. Pronađite agenciju u mjestu interesa i kontaktirajte je.

Podsjećam kako je već bio prijedlog jednog vjerovnika za pokretanje stečajnog postupka. Takva je odluka pripremljena za glavnu skupštinu sazvanu za listopad a objavljena je na stranicama zse. Društvo sunčani hvar nalazi se u teškoj financijskoj poziciji. Najveća baza agencija za nekretnine u hrvatskoj.

Dom zdravlja 0 obilićev venac 0 orlovača 0 ostružnica 0 palata. Lipnja ove godine temeljem ugovora o kupnji i prijenosu dionica nakon čega je češki. Vlasnik kuca na prodaju 175 000 eur premium. Vrdoljak je vlasnik pola tvrtke sunčani žnjan koja nedaleko od splitske plaže gradi zgradu s 10 stanova i dva poslovna prostora.

Pogledajte najveću ponudu nekretnina na sajtu nekretnine rs. Sunčani breg 1 pronadjenih oglasa. Obveze društva prelaze 450 milijuna kuna i dugoročno ugrožavaju poslovanje. Kako navode iz sunčanog hvara otpuštanje dionica provedeno je 11.

Intenzivno pregovaramo s orco grupom o nalaženju rješenja koje mora biti brzo i suvislo. Beograd sunčani breg prodaja stanova kuća zemljište lokali kancelarije poslovni prostor. Nakon turbulentnog razdoblja koje je sunčani hvar prošao a u kojem je između ostalog raskinuto javno privatno partnerstvo s orco grupom nakon čega je uslijedila i predstečajna nagodba koju je hotelska kuća uspješno dovršila trebalo je proći dulje vrijeme da bi se pokrenuo značajniji investicijski ciklus. Pogledajte sve oglase i kontaktirajte agenciju direktno sa oglasnika indomio hr.