web statistics

Studentski Dom Ivan Goran Kovačić Rijeka Natječaj

I U Sc U Iznenađeni Navalom Preko Tisucu Studenata Ostat Ce Bez

U kampusu na trsatu ostalo je slobodno 30 ležajeva a u studentskom naselju ivan goran kovačić 33 rijeka studentski centar rijeka prvi put u svojoj je povijesti raspisao dodatni natječaj za smještaj u dva studentska naselja a razlog je nepopunjenost svih smještajnih kapaciteta.

Studentski dom ivan goran kovačić rijeka natječaj. Pravo na ostvarivanje smještaja imaju redoviti studenti koji pohađaju studij u republici hrvatskoj a koji su ujedno i državljani. Studentski centar rijeka raspisao je natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja studentskog centra rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019 2020. Naalost kapaciteti i dalje zadovoljavaju. Studentski centar sveučilišta u rijeci raspisao je natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja studentskog centra rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019 2020.

Studentski centar rijeka radmile matejčić 5 51000 rijeka s naznakom natječaj za smještaj osobno u zatvorenoj kuverti gdje vam je upisano ime i prezime na adresu. Istražili smo je li bolje i povoljnije odabrati studentski dom ili privatan smještaj p približavanjem početka nove akademske godine osim stresnih ispita i užurbanih upisa u višu godinu studija studentima. Studentski centar rijeka brine o standardu studenata riječkih visokoškolskih ustanova posredstvom svojih djelatnosti prehrane stanovanja student servisa i organizacije društveno kulturnih događaja google site verification content glf xqzabkvw1jlafodohbk1 vzbaf0s led7fve wc. Studenti se na natječaj mogu prijavljivati od ovog ponedjeljka 1.

Razmještaj studenata u studentska naselja ivan goran kovačić i trsat odredit će studentski centar rijeka te će on biti obznanjen po objavi konačne rang liste. Have a look at studentski dom rijeka photo gallery or studentski dom rijeka natječaj from 2020 and studentski dom rijeka cijena. Naknadna promjena razmještaja bit će uzeta u obzir nakon razmatranja opravdanosti razloga koje će studenti koji su ostvarili pravo na smještaj iznijeti i obrazložiti u svojoj molbi. Franje čandeka 4 na recepciju koja radi svaki dan od 8 do 20 sati.

Naime natječaj je uz već postojeće studentsko naselje ivan goran kovačić raspisan i za tri novoizgrađena studentska paviljona u sklopu sveučilišnog kampusa na trsatu a prođe li prijedlog studentskog centra novi smještajni kapaciteti za studente dobit će naziv studentsko naselje trsat. Studentski centar rijeka brine o standardu studenata riječkih visokoškolskih ustanova posredstvom svojih djelatnosti prehrane stanovanja student servisa i organizacije društveno kulturnih događaja google site verification content glf xqzabkvw1jlafodohbk1 vzbaf0s led7fve wc.