web statistics

Studentski Dom Ivan Goran Kovačić Rijeka Menza

Single Room Picture Of Rooms Studentsko Naselje Ivan Goran

Facebook budući da se prigodom europskih sveučilišnih igara rijeka ponovila s tri novoizgrađena studentska paviljona u sklopu sveučilišnog kampusa na trsatu cijene od 415 do 639 kuna su malo više nego u studentskom naselju ivan goran kovačić 345 kuna.

Studentski dom ivan goran kovačić rijeka menza. Studentski centar rijeka brine o standardu studenata riječkih visokoškolskih ustanova posredstvom svojih djelatnosti prehrane stanovanja student servisa i organizacije društveno kulturnih događaja google site verification content glf xqzabkvw1jlafodohbk1 vzbaf0s led7fve wc. Studentski dom rijeka information. Siječnja svaki dan od 11 00 do 20 00 sati. Goran kovačić pixsell ajmo dignite svi ruke gore nemojte me zaje t ulaz je besplatan našalio se ivan dečak pri kraju nastupa grupe vatra na desetom izdanju student day festivala u rijeci europskoj prijestolnici kulture 2020.

I dok su srpanj i početak kolovoza u studentskom naselju vrvili gostima iz cijelog svijeta sredina kolovoza protječe u. Siječnja oba restorana kreću s radom po svom uobičajenom rasporedu. Kasnije bude ludnica i ne može se učiti ali to sve ovisi kako tko je navikao kod kuće. Studentski dom cvjetno naselje 1750 kreveta odranska 8 tel.

Otvoren je i caffe bar studentski klub od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati. Ako niste finacijski sposobni ili jednostavno želite u dom odite u studentski dom ivan goran kovačić. Naalost kapaciteti i dalje zadovoljavaju. Od jučer ponedjeljak 11 5.

Rijeka tijekom ljetnih mjeseci studenti sveučilišta u rijeci vraćaju se svojim domovima a u sobe u studentskom naselju ivan goran kovačić na neko vrijeme useljavaju njihovi strani kolege koji u sklopu raznih studentskih i učeničkih skupova borave u rijeci. Rijeka nakon što je prije dvije godine studentski centar rijeka odlučio da će se uz prehranu i smještaj studenata baviti i organizacijom njihova slobodnog vremena te je započeo s organizacijom izleta za studente i profesore ove akademske godine tu je ponudu proširio i kroz organizaciju tečajeva a prema riječima ravnatelja dinka jurjevića bio je to pun pogodak. Restoran campus u studentskom naselju trsat i restoran mini u naselju ivan goran kovačić radit će od 25. Dom nije loš za start.

U okviru postojećih smještajnih kapaciteta u studentskom naselju ivan goran kovačić u čandekovoj ulici br.