web statistics

Stari Jankomirski Most

Grad Zagreb Mostovi Pregledani Jos Lani A Troskovi Sanacije Procijenjeni Na 257 Milijuna Kuna Vecernji Hr

Most ima sedam otvora veličine 40 5 x 50 40 m.

Stari jankomirski most. Gradski ured detaljno o radovima na mostovima. Godine te je dobio novu ogradu i rasvjetu a obnovilo se i dio njegove čelične konstrukcije. Hr stari jankomirski most izgrađen je 1958. Za domovinski most taj iznos je veći od 6 2 milijuna kuna za most mladosti 61 2 milijuna kuna za most slobode gotovo 43 2 milijuna kuna stari savski most 20 milijuna kuna jadranski most 65 7 milijuna kuna stari jankomirski most 800 000 kuna te podsusedski most više od 12 8 milijuna kuna.

Godine po projektu krunoslava tonkovića. Godine izgrađen je prema projektu mate pezere novi jankomirski most paralelno uz stari. Godine te je dobio novu ogradu i rasvjetu a obnovljen je i dio njegove čelične konstrukcije. Stari jankomirski most obnovljen je 2006.

Godine te je dobio novu ogradu i rasvjetu a obnovio se i dio njegove čelične konstrukcije. Godine izgrađen je prema projektu mate pezere novi jankomirski most paralelno uz stari. Jankomirski most je cestovni most na savi u jankomiru gradskom naselju na zapadu zagreba stari jankomirski most izgrađen je 1958. Izvanrednim terenskim pregledom svih osam glavnih mostova u nadležnosti grada zagreba.

Metalni amortizeri na kojima je postavljen odavno su propali te sada izgledaju poput komada neupotrebljivog željeza p hodajući po mostu može se primijetiti kako on nije u cijelosti asfaltiran. Glavni nosivi sklop mosta su dva čelična kontinuirana nosača konstantne visine od 2 m na međusobnom razmaku 7 m poprečno povezana. Stari jankomirski most izgrađen je 1958. Gradski ured detaljno o radovima na mostovima.

Pronađeno 2 rečenice podudaranje izraz tonković pronađeno u 0 ms prijevod sjećanja su stvorili čovjeka već usklađeni na računalu što bi moglo dovesti do pogreške. Pravo stanje mosta tek se vidi kada se spusti ispod njega. Godini gdje je promijenjen dotrajali asfalt i hidroizolacija kolničke ploče a kolnička ploča očišćena je od korozije i nanesen je novi antikorozivne zaštite promijenjene su prijelazne naprave kolnika i sanirana je stara ograda pješačkih staza 3 600 000 00 bez pdv a. Dio uz ogradu samo dijelom prekriva asfalt.

S obzirom na izgrađene pristupne ceste četverokolosječne te intenzitet prometa stari dvokolosječni jankomirski most postao je usko grlo. S obzirom na izgrađene pristupne ceste četverokolosječne i intenzitet prometa stari dvokolosječni jankomirski most postao je usko grlo. Stari jankomirski most obnovljen je 2006. Stari jankomirski most obnovljen je 2006.

Godine po projektu krunoslava tonkovića. Podsusedski most kolnik podsusedskog mosta saniran je u 2009. Godine po projektu krunoslava tonkovića dug je 330 m i širok 12 metara.