web statistics

Spomenik Većeslavu Holjevcu

Spomenik Veceslavu Holjevcu Na Ulazu U Grad Preko Mosta Slobode

U karlovcu je pohađao gimnaziju a zatim radio kao privatni namještenik i.

Spomenik većeslavu holjevcu. Brončana portretna skulptura nalazi se unutar portala koji simbolizira ulaz u grad s pozadinskim vizurama grada gdje se posebno ističe zagrebačka katedrala grič glavni kolodvor te medvednica piše antifašistički vjesnik. Antifašistički vjesnik podsjeća da je spomenik holjevcu podignut 1994. Srpnja 1970 hrvatski političar pisac i zagrebački gradonačelnik. Fašistički vandali su išarali spomenik narodnom heroju i zagrebačkom gradonačelniku većeslavu holjevcu s kukastim križem.

Rad je kipara zvonimira gračana a prema idejnom rješenju arhitekta branka silađina. Godine na južnom ulazu u zagreb. Dodaju i da intenzivno rade na pronalasku počinitelja. Simbol nacizma jedne od najzločinačkijih ideologija u povijesti nacrtan je sprejem na spomeniku većeslavu holjevcu koji se nalazi na južnom ulazu u zagreb kod mosta slobode.

Nepoznati vandali kukastim križem išarali su spomenik zagrebačkom gradonačelniku većeslavu holjevcu. Spomenik je podignut 1994. Većeslav holjevac karlovac 22. Nama u gradu zagrebu obveza je sjećati se svih zagrebačkih i hrvatskih velikana.

Nepoznati vandali pod okriljem noći išarali su spomenik većeslavu holjevcu koji se nalazi na zelenoj površini uz zagrebačku aveniju što nosi ime ovog narodnog heroja i legendarnog zagrebačkog gradonačelnika zahvaljujući čijoj viziji je izgrađen novi zagreb. Brončana portretna skulptura nalazi se unutar portala koji simbolizira ulaz u grad s pozadinskim vizurama grada gdje se posebno ističe zagrebačka katedrala grič glavni kolodvor te naravno. Fašistički vandali su išarali spomenik narodnom heroju i zagrebačkom gradonačelniku većeslavu holjevcu s kukastim križem. Spomenik je podignut 1994.

Polaganje vijenca uz spomenik većeslavu holjevcu. Jelenom pavičić vukičević u društvu obitelji holjevac položila je vijenac i zapalila svijeću uz njegov spomenik. Simbol nacizma nacrtan je sprejem na spomeniku koji se nalazi na južnom ulazu u zagreb kod mosta slobode. Policija je za n1 potvrdila da je obavljen očevid te da slijedi kriminalističko istraživanje.

Godine južni ulaz u zagreb preko mosta slobode dobio je spomenik većeslavu holjevcu za čiji je rad zaslužan kipar zvonimir gračan a prema idejnom rješenju arhitekta branka silađina. Rad je kipara zvonimira gračana a prema idejnom rješenju arhitekta branka silađina. Spomenik većeslavu holjevcu u zagrebu. Na spomeniku holjevcu nacrtan je kukasti križ.

Danas je spomenik većeslavu holjevcu narodnom heroju i čuvenom gradonačelniku zagreba osvanuo išaran kukastim križem javlja antifašistički vjesnik. Spomenik većeslavu holjevcu narodnom heroju i čuvenom gradonačelniku zagreba osvanuo je išaran kukastim križem.