web statistics

Spomenik Oslobođenja Rijeka

Spomenik Oslobodjenja Rijeke Ri Picture Of Rijeka Primorje

8 30 15 30 sati telefon.

Spomenik oslobođenja rijeka. Rijeka povodom obilježavanja dana oslobođenja rijeke 3. Rijeka i pg ž. Figura žene pobjede s jače naglašenim rukama personificira snagu i veličinu slobode. Armije narodnooslobodilačke vojske koja je u travnju 1945.

Godine u prigodi desete obljetnice oslobođenja grada. Uklesani nazivi divizija koje su oslobodile rijeku na spomenik oslobođenja na delti na opločenju spomenika oslobođenja na delti u povodu 70. Rijeka mrtvi kanal i spomenik oslobođenja na delti damir jevtic. Sušak je oslobođen 21.

Svibnja i zapadni dio čime je grad ujedinjen u cjelinu koju je do tada razdvajala rječina. 385 51 209 333 faks. Rad sa strankama za sva upravna tijela grada rijeke adresa. Spomenik oslobođenja na delti podignut je 1955.

Spomenik oslobođenja djelo je kipara vinka matkovića i raoula goldonija otkriven je na 10 obljetnicu oslobođenja rijeke 3. Foto na spomenik oslobođenja na delti položeni vijenci u povodu dana antifašističke borbe. Travnja a rijeka 3. Popis svih kontakata u gradu.

Obljetnicu oslobođenja grada od fašističke okupacije. Pogledajte kako grad vidi pixsellova fotograf goran kovačić. Obljetnice pobjede nad fašizmom grad rijeka uklesao je nazive divizija narodno oslobodilačke vojske jugoslavije koje su prije 70 godina oslobodile rijeku. Riječ je o obelisku u obliku slova t.

U natpisu se navode i rijeka i sušak jer su u trenutku oslobođenja ti gradovi još uvijek imali status samostalnih gradova i pripadali različitim državama. Unsubscribe from damir jevtic. Subscribe subscribed unsubscribe 125. Titov trg 3 51000 rijeka radno vrijeme.

Svibnja 1955 na desetu obljetnicu oslobođenja rijeke. 385 51 209 334. Matković je svojim velebnim spomenikom ovjekovječio borbe postrojbe 4. Obljetnice oslobođenja rijeke od fašizma u drugom svjetskom ratu odalo je počast poginulima polaganjem cvijeća na spomenik oslobođenja na delti.

Oslobodila istočni dio grada odnosno područje sušaka a zatim 3. Korzo 16 51000 rijeka telefon. Godine iz rijeke se povukla njemačka okupacijska vojska a sušak i rijeka postali su jedan grad. Spomenik oslobođenja otkriven je na delti 3.