web statistics

Spomenik Juriju Gagarinu

Uklonjen Spomenik Gagarinu Otkriveno Kako Je Doslo Do Greske I Sta

Otkrivanje spomenika juriju gagarinu.

Spomenik juriju gagarinu. Spomenik juriju gagarinu veliki postament mala glava sve isto kao u srbiji. Spomenik koji je djelo ruskog vajara vadima kirilova iz moskve gađan je po svemu sudeći plodovima šipka jer su na bijelom kamenu od koga je izrađen gagarinov lik primjetne karakteristične mrlje koje ostavlja kora od šipka. Da biste videli spomenik juriju gagarinu koji je ovih dana postavljen na novom beogradu morate se lansirati na nebo. Ima tu neke simbolike ali zdrave pameti sigurno nema.

Slađan savić 34 penzionisani farbar jaja. 120 pregleda 0 komentar a. Postament novog spomenika je jako visok i na njegovom vrhu stoji gagarinova sićušna glavica koja se gotovo ne vidi. Nepoznati počinilac ili više njih sinoć su oskrnavili spomenik prvom svjetskom komsonautu juriju gagarinu a koji se nalazi u radovićima kod tivta.

Otkriven kontroverzan spomenik juriju gagarinu. Politika je kurva 1 komentar. Bista poznatog astronauta je danas prepodne sklonjena sa postamenta što su zabeležile i tv kamere tolko mu. U beogradu će ovih dana biti otkriven spomenik ruskom astronautu juriju gagarinu ali sa jako malom glavom u odnosu na postament.

Pre neki dan postavljen spomenik juriju gagarinu u istoimenoj novobeogradskoj ulici pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama a ništa manje burnu reakciju ne izaziva ni kod prolaznika koji pored njega šetaju. Otkriven i osveštan spomenik juriju gagarinu. Kontroverzni spomenik juriju gagarinu koji je postavljen pre nekoliko dana na novom beogradu uklonjen je a na njegovom mestu će biti postavljen potpuno novi. Spomenik juriju gagarinu premala glava ili preveliki postament.

Bista poznatog astronauta koja je kako saznajemo delo ruskog umetnika već je danas prepodne sklonjena sa postamenta što su zabeležile i tv kamere a snimak se brzinom munje proširio društvenim mrežama. šta mislite o tome. Kad su sovjetsko savezni onomad birali ko će biti prvi čovek u svemiru gagarin nije izabran samo zbog svoje fizičke i mentalne spremnosti izabran je i zbog fizičkog izgleda pravilne crte lica lep osmeh. šta je sledeće spomenik lajki će biti u obliku pudlice.

Bista sovjetskog kosmonauta jurija gagarina uklonjena je sa postamenta na novom beogradu nakon što je gradski menadžer goran vesić najavio je da će taj spomenik biti uklonjen i da će umesto njega biti napravljen nov na čiji izgled će dati saglasnost sve nadležne institucije. 24 minuta sa zoranom kesićem 134.