web statistics

Spomenik Herojima Sa Kosara

Beograd Ce Dobiti Spomenik Herojima Sa Kosara Srna

Ipak pojedini gradovi se herojima sa košara odužuju davanjem ulica u nekim opštinama ali ono što je posebno zaslužno heroji sa košara su dobili murale u kosovskoj mitrovici.

Spomenik herojima sa kosara. Akcija srpskog telegrafa da se srpskim junacima koji su se 1999. Ovako pukovnik ljubinko đurković komandant. Podržavam vašu inicijativu. Balkan info zvanični kanal 375 250 views.

Razgovarao sam sa preživelim vojnicima koji su svedočili o tom događaju kao i sa porodicama onih koji nisu preživeli i mi u filmu prenosimo ono što su ti momci doživeli. Godine dostojan monument dobiti nedaleko od bulevara koji nosi njihovo ime. Balkan info zvanični kanal 879 689 views. Za ovaj spomenik iako je još u izgradnji već sad mogu reći da će biti divno iznenađenje za sve pa i za same heroje košara.

Godine borili protiv višestruko jačeg neprijatelja podigne spomenik izrodila je obeležje koje će večno podsećati na žrtvu golobradih mladića sa karaule košare. Ovo je priča o herojima koji su poginuli ili su bili spremni da poginu za odbranu tadašnje srj na karauli košare. Već odavno je sama država trebalo da uradi spomenik poginulim junacima sa košara i da makar jednu ulicu u svakom gradu nazove po njima. General nebojša pavković bili smo spremni da damo život za odbranu srbije.

Onih koji su bili tamo i sve to doživeli i samu dramatizaciju. Branili su je od pripadnika učk terorista koji su upadali u srj kao. Dejan petković jedan od hrabrih boraca zahvalio je redakciji srpskog telegrafa što objavljuje priče o srpskim herojima i ne dozvoljava da se zaborave. Godine protiv najjače svetske sile već je to jedna apstraktna skulptura koja sa herojima košara apsolutno nema nikakve veze.

Godine i godinu dana ranije još uvek nemaju zajednički spomenik koji zaslužuju poodavno. Mjesto spomenika navodi list još nije definitivno odabrano a najvjerovatnije će branioci srbije iz 1999. Snima se film i serija o borcima sa košara. To uopšte nije spomenik ili bar ne monumentalni spomenik kakav zaslužuju ti momci koji su položili svoje mlade živote braneći otadžbinu 1999.

Mila alečković ovo zlo je psihološki rat moćnih protiv čovečanstva. Oko 200 mladih vojnika je branilo granicu naše zemlje sa albanijom na karauli košare. Beograd će ovog ljeta na dvadesetu godišnjicu bitke na košarama na kosovu u vrijeme nato agresije podići spomenik u čast herojima sa košara pišu večernje novosti.