web statistics

Spomenik Braniteljima Dubrovnik

Uklanja Se Spomenik Braniteljima Na Pilama Lokalni Hr

Nisu ga održavali na ovo ću svakako reagirati foto.

Spomenik braniteljima dubrovnik. Pitali smo branitelje u facebook grupi branitelji dubrovnika ka. Dubrovnik uklonio spomenik braniteljima autor o tome ne zna ništa. Sastoje se od mnoštva restorana kafića trgovina i poslovnih objekata. Spomenik braniteljima dubrovnika izvor.

Spomenik braniteljima na pilama demontiran je kako su kazali iz gradske uprave zbog lošeg stanja i opasnosti za prolaznike. Naime prilikom vizualnog pregleda spomenika uočeno je kako je dio konstruktivnih elemenata u jako lošem stanju te da to predstavlja opasnost za prolaznike. Hina 08 17 22 04 2020 u dubrovačkoj javnosti spomenik je izazvao proturječne reakcije. Zbog lošeg stanja konstruktivnih elemenata i opasnosti za prolaznike dubrovačka gradska uprava uklonila je spomenik braniteljima kocka mora rad arhitekta igora franića koji ističe da ga gradske vlasti nisu kontaktirale još od 2015 kad se prvi put pokrenuo postupak za uklanjanje tog spomenika.

Zbog lošeg stanja konstruktivnih elemenata i opasnosti za prolaznike dubrovačka gradska uprava uklonila je spomenik braniteljima kocka mora rad arhitekta igora franića koji ističe da ga gradske vlasti nisu kontaktirale još od 2015 kad se prvi put pokrenuo postupak za uklanjanje tog spomenika. Zvali su ga i spomenikom palim windowsima. Zbog lošeg stanja konstruktivnih elemenata i opasnosti za prolaznike dubrovačka gradska uprava uklonila je spomenik braniteljima kocka mora rad arhitekta igora franića koji ističe da ga gradske vlasti nisu kontaktirale još od 2015 kad se prvi put pokrenuo postupak za uklanjanje tog spomenika. Mnogi branitelji su odahnuli smatrajući ga neadekvatnim i spomenikom za koji se uopće ne zna što predstavlja.

Pile su sa svojim položajem na zapadnom ulazu u stari dubrovnik centar i najprometniji dio grada. Godine kad je postavljen na pilama na ulazu u povijesnu jezgru grada spomenik. Spomenik braniteljima na pilama u jako je lošem stanju i predstavlja opasnost za prolaznike te je stoga odlučeno da se spomenik demontira. Zbog lošeg stanja konstruktivnih elemenata i opasnosti za prolaznike dubrovačka gradska uprava uklonila je spomenik braniteljima kocka mora rad arhitekta igora franića koji ističe da ga gradske vlasti nisu kontaktirale još od 2015 kad se prvi put pokrenuo postupak za uklanjanje tog spomenika.

Godine kad je postavljen na pilama na ulazu u povijesnu jezgru grada.