web statistics

Slava Raškaj Kamenmost

Centar Slava Raskaj Split Autor Na Centar Slava Raskaj Split

Korisnici se mole za strpljenje i razumijevanje.

Slava raškaj kamenmost. Temeljem odluke ravnateljice centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj split ur broj. Ravnateljica željka paleka podsjetila je da je gradnja započela 2016. Skupina učenika oš ivan leko proložac pod vodstvom knjižničarke anele crnogorac i logopedinje ivane kujundžić posjetila je coo slava raškaj na kamenmostu u sklopu školskog projekta poticanja čitanja tijekom ove školske godine učenici 4 razreda osim na usavršavanju vještine čitanja sudjeluju i u mnogim drugim aktivnostima i radionicama. Obilazni pravac je preko perića briga do centra slava raškaj odjel kamenmost.

Danas ovdje imamo 48 korisnika a sama ideja je potekla od onih kojima je ovaj centar najviše potreban a to su roditelji djece s posebnim. Po dosadašnjim tempu radova na adaptaciji i pripremi prostora za podružnicu kamenomost centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj iz splita po svemu sudeći ovaj vrijedan objekat moga bi biti u funkciji već 1. Centar slava raskaj split split croatia. Ovom odlukom određuje se organizacija rada u coo slava raškaj split i odjel kamenmost u vezi s pojavom bolesti covid 19.

This latest donation is a part of a humanitarian project. Such as accommodation full day and half day stay psychosocial support early. Centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj split je javna ustanova pod upravom ministarstva za demografiju obitelj mlade i socijalnu politiku. Otvoren je centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj na kamenmostu.

Slava raškaj educational centre split is a public institution under the authority of the ministry of demography family youth and social policy founded in 1953 as the children s rehabilitation centre. Ovo je prvi dislocirani centar splitske slave raškaj. The centre today offers various social services. Split may 21 2018 the representatives of pbz group presented today the grant amounting to hrk 340 733 75 to slava raškaj educational centre split thus enabling the purchase of a van with a ramp and arrangement of the sensory room to improve the social care and quality of life of children and youth with developmental difficulties.

Rujna s početkom nove školske godine naime danas je prostore koji se rade u starom zadružnom domu i bivšoj pošti na kamenmostu posjetila i ravnateljica splitskog centra.