web statistics

Sd Stjepan Radić Menza

Zatvaraju Se Poneke Menze U Zagrebu Studentski Hr

Pauzu restorana 2 od 16 30 do 18 sati pokriva brza menza u kojoj tad počinje večera.

Sd stjepan radić menza. Web sustav za prijavu molbi na natječaj za smještaj nakon što popunite web prijavu obavezno ispište popis dokumentacije predane uz molbu kao i sve ostale obrasce koje niste ranije rukom popunili. Stjepan radić restoran ii. 2 256 likes 8 talking about this 20 547 were here. Dobrodošli na interaktivni vodič kroz studentski dom stjepan radić.

Dragi brucoši i novi stanari studentskog doma stjepan radić. Projekt je financiran od strane članova esava info teama a realiziran je uz pomoć uprave s d. Ukoliko mišom dodirnete sliku iznad otvorit će vam se interaktivna mapa putem koje možete saznati gdje se nalaze pojedine stvari u našem domu. Menza to go nema više okupljanja u studentskim restoranima ožujak 26 2020 sukladno odlukama stožera civilne zaštite o zabrani okupljanja menze studentskog doma stjepan radić promijenile su način rada kao i radno vrijeme restorana.

Fitness centar kino dvorana učionice škola stranih jezika liječnička i stomatološka ordniacija plesna dvorana dva restorana studentske prehrane i pizzeria caffe. Sam projekt livestreama gužvi u menzama je pokrenut prije nekoliko godina te je besplatno dostupan svim stanarima i posjetiteljima na savi. Dulje radno vrijeme potrebno je zato što se dio studenata vratio na savu. Studentski portal esava info nudi svim posjetiteljima mogućnost praćenja gužvi u menzama studentskog doma stjepan radić te u studentskom centru.

Cookies u skladu s novom europskom regulativom. Studentski dom stjepan radić zagreb croatia. Studentsko naselje stjepan radić popularno zvano sava sastoji se od 12 paviljona upravne zgrade i pratećih objekata a broji 4014 kreveta. Studentski hr unaprijedio je pravila privatnosti i korištenje kolačića eng.

Dulje radno vrijeme potrebno je zato što se dio studenata vratio na savu. Restorani sc a zagreb rade prema uobičajenom radnom vremenu. Cijena ljetnog smještaja iznosi 900 kuna a za produžen se plaća 20 kuna po noći. Primaju se prijave za ljetni i produženi smještaj u sd u stjepan radić studenti mogu podnijeti svoje prijave za ljetni i produženi smještaj najkasnije do 29.