web statistics

Sd Stjepan Radić Ljetni Smještaj

Otvorene Su Prijave Za Ljetni Smjestaj U Studentskom Domu U

Sn stjepan radić redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16.

Sd stjepan radić ljetni smještaj. Sd stjepan radić studenti važna obavijest. Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su. Lipnja zaprimaju se prijave za ljetni smještaj u studentskom domu stjepan radić u kojemu će studenti moći boraviti od 16. Redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16.

Lipnja a detalje možete saznati ovdje. Ljetni smještaj košta 900 kuna mjesečno a mogu ga koristiti redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija te studenti poslijediplomskih sveučilišnih doktorskih studija i to od 16. Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od dana objave ove obavijesti do 29. Srpnja do 31.

Ljetni smještaj traje od 16. Studenti u ljetnim mjesecima mogu boraviti u sd stjepan radić ali po višoj cijeni i uz prethodnu prijavu. Kolovoza a cijena ljetnog smještaja je 900 kuna. Zbog povećanog interesa za smještaj u studentskim domovima tijekom ljeta studentski centar organizirao je ljetni smještaj i u šestom paviljonu studentskog doma stjepan radić.

Provjerite kako i do kad trebate rezervirati ljetni smještaj u domu na savi. Ljetni smještaj u sd stjepan radić redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16. Kolovoza kao i cijena te paviljon koji je predviđen za ljetni smještaj. Sn stjepan radić redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16.

Objavljeni su rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke domove. Na stranici studentskog centra specijaliziranoj za studentski smještaj objavljeni su rokovi prijave za boravak u periodu od 16.