web statistics

Sd Stjepan Radić Blagajna

Studentski Centar U Zagrebu

S ciljem što veće dostupnosti samim stanarima studentskog doma stjepan radić uprava doma uvodi popodnevno radno vrijeme od utorka do petka što znači da će netko iz uprave biti dostupan u navedene dane sve do 20 00.

Sd stjepan radić blagajna. Stanari sd stjepan radić i drugi revoltirani zagrebački studeni okupili su se večeras u 21 sati u prostorijama kompleksa na savi u nadi da će dobiti zadovoljavajući odgovor oko poskupljenja hrane u menzama studentica ana kristić je glavna inicijatorica večerašnjeg skupa no unatoč zahtjevu za nazočnošću osobe koja će s nezadovoljnim studentima raspravljati isključivo oko cijene. 3544 mjesta smješten u blizini jaruna. Potvrdile bi to i prethodne generacije koje su je nazivale trgovinom u izvanrednim situacijama koja se zaobilazi u širokom luku zbog izrazito visokih cijena o čemu je esava info pisala još 2014. Sava stjepan radić jarunska 2 kontakt.

Fitness centar kino dvorana učionice škola stranih jezika liječnička i stomatološka ordniacija plesna dvorana dva restorana studentske prehrane i pizzeria caffe. Sd stjepan radić sd cvjetno naselje sd lašćina restorani sc a zagreb na fakultetima i zuk borongaj prilagođavaju se radu fakulteta. Ulaznice je moguće kupiti i u subotu na ulazu ali tada iznose 30 kuna. Ulaznice po 20 kuna na ekonomskom fakultetu potražite od 12.

Da se radi o itekako korisnom potezu za unaprjeđenje studentskog standarda stanara sd a stjepan radić zasigurno bi se složilo više od 4000 njih koliko ih ovdje boravi. Ožujka od 18 do 21 sat. Studentski dom stjepana radića. Restorani sc a zagreb rade prema uobičajenom radnom vremenu.

Također kako velik broj studenata tijekom dana ima fakultetske obveze i nekada nisu u mogućnosti podmiriti troškove stanovanja na blagajni doma koja radi u jutarnjem. Ukoliko mišom dodirnete sliku iznad otvorit će vam se interaktivna mapa putem koje možete saznati gdje se nalaze pojedine stvari u našem domu. Dolazak je jednostavan bilo kojim tramvajem koji vozi do stanice sd stjepan radić ili savski most 4 5 14 17. Studentski dom stjepan radić popularna sava najveći je je dom kapacitet.

Studentsko naselje stjepan radić popularno zvano sava sastoji se od 12 paviljona upravne zgrade i pratećih objekata a broji 4014 kreveta. Sportski park mladost je kompleks koji se nalazi u neposrednoj blizini sd stjepan radić i kineziološkog fakulteta. Ožujka u vremenu od 11 do 15 sati kao i ispred sd stjepan radić sava od 15. Studenti koji nastanjuju neki od zagrebačkih domova svaki mjesec bar jednom posjete blagajnu u domu ali im zatrebaju i usluge zaposlenika u upravi skladištima ambulantama praonicama i sličnim poslovnicama koje se nalaze u sklopu domova odlučili smo provjeriti u koje vrijeme su vrata ovih i sličnih poslovnica otvorena za studente kako im se ne bi dogodilo da uzalud dolaze po pomoć.

385 1 3634 255 uprava 385 1 3018 665. Dragi brucoši i novi stanari studentskog doma stjepan radić.