web statistics

Savica šanci Jezero

Jezera Savice Skriveni Biser Zagreba Aktivator

Jezera savica zagađena gudronom.

Savica šanci jezero. U jednom malom kutku zagreba točnije njegove periferije uz rijeku savu uzdiže se visok dimnjak za koji svi zagrepčani znaju. Situacija u blizini jezera savica šanci danas je u potpunosti drugačija nego što je bila prije nešto više od mjesec dana kad su se na području nalazile ogromne količine otpada. Savica je oaza priroda je nevjerojatno ljepa ribe ima raznih ptica ima drveča ima toliko da nikad nisi na suncu a 10 minuta udaljena od trga bana jelačića ko nije bio nezna o čemu pričam ko je bio zna o čemu pričam o cijenama neču govoriti kome paše dobro kome ne opet dobro. Rome2rio makes travelling from zagreb to savica easy.

Na jezerima savica održati izlučno natjecanje kadetkinja i kadeta. Ako je medvednica zagrebu udah pluća grada tržnica trbuh onda se usudim reći da su jezera savica jedno malo srce koje kuca održavajući grad živim u svoj njegovoj prirodnoj ljepoti. Rome2rio is a door to door travel information and booking engine helping you get to and from any location in the world. Obaviještavamo sve članove društva da će se 21 06 2020.

U tri su jezera tijekom 60 ih i 70 ih godina otpad odlagali industrijski divovi. Zagrebački gradonačelnik milan bandić u petak je sa suradnicima obišao lokaciju ilegalnog odlaganja otpada uz jezera savica šanci koja je u postupku sanacije. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Područje jezera uz savu je naglašenih izvornih prirodnih obilježja visoke razine bioraznolikosti značajno kao ornitološki rezervat i zaštićeni krajobraz nalazi se 30 tak minuta pješačenja od tramvajske stanice od naselja borovje ili s druge strane s radničke cesti i naselja savica šanci nekih 20 tak minuta pješačenja taj prelijepi kutak lijepe naše koji se skrio u.

Find all the transport options for your trip from zagreb to savica right here. Prokoško jezero kod fojnice ledničkog je tipa i prava je meka za turiste pogotovo iz arapskih zemalja domaći iznajmljivači kreveta i kuhari trude se na svaki način da ugode strancima kako bi. Prijave traju do 8 sati a za natjecatelje su osigurani mamci i hrana. Preko 8 000 kubičnih metara svakakvog otpada nalazilo se na tom području od glomaznog do miješanog komunalnog izjavio je goran bradić direktor podružnice čistoća.