web statistics

Ravnatelj Državnog Arhiva U Zagrebu

Jutarnji List Istrazujemo Tko Dila Dosjee Iz Drzavnog Arhiva

Knjigu je objavila je zagrebačka naklada agm.

Ravnatelj državnog arhiva u zagrebu. Godine u rodnom gradu zadru je prošog tjedna preminuo ugledni hrvatski arhivist i povjesničar te dugogodišnji ravnatelj hrvatskog državnog arhiva. Ranka svjedoëi o tisu ljetnoj pismenosti. Dobro došli na internetske stranice državnog arhiva u pazinu jedne od ustrojbenih jedinica hrvatske arhivske službe na čelu s hrvatskim državnim arhivom. Knjigu je objavila je zagrebačka naklada agm.

Već u godinama i duboko razočaran politikom europskih zemalja umro je 16. Povjesničar i nekadašnji saborski zastupnik dinko čutura rođen je u mostaru 1959. Radno vrijeme za stranke. Josip kolanovi ravnatelj hrvats kog državnog arhiva u zagrebu ekskluzivno za obzor otkrio je mnoge trezorske dragocjenosti pa i oporuku jedne zadranke iz 999.

U rodnom zadru umro je ugledni hrvatski arhivist i povjesničar josip kolanović koji je na čelu hrvatskog državnog arhiva bio od 1991. 385 1 4807 150 fax 385 1 4807 157 e mail. 67 99 donosim cjenik usluga državnog arhiva u zagrebu. Ravnatelj je hrvatskoga državnog arhiva u zagrebu piše bljesak info.

Povjesničar i nekadašnji saborski zastupnik dinko čutura rođen je u mostaru 1959. Dogodilo se to u ponedjeljak 15. Naš je arhiv ustanova u kojoj ćete pronaći bogate pisane tragove prošlosti istre koje baštinimo zahvaljujući brizi maru i odgovornosti naših predaka. Ravnatelj je hrvatskoga državnog arhiva u zagrebu.

Skupom je predsjedao darko rubčić ravnatelj državnog arhiva u zagrebu a uvodno je sudionike skupa pozdravila dijana cenger ravnateljica državnog arhiva u virovitici. U beču na početku drugog svjetskog rata. Na temelju članka 25. Već u godinama i duboko razočaran politikom europskih zemalja umro je 16.

živanu heđbeli članicu upravnog odbora documente ministarstvo kulture imenovalo je nakon dugog odugovlačenja novom ravnateljicom državnog arhiva u zagrebu. Za dobrodošlicu kolegama i ugodan boravak u virovitici prikazan je turističko promotivni film virovitica trijem slavonije. Prosinca sedam dana nakon zakonskog roka u kojem je trebao biti imenovan ravnatelj zagrebačkog državnog arhiva. Opatička 29 10000 zagreb hrvatska tel.

Hrvatski obzor zag reb 4 155 1998 str. U beču na početku drugog svjetskog rata.