web statistics

Radno Vrijeme Umjetničkog Paviljona U Zagrebu

Events Umjetnicki Paviljon U Zagrebu

Prosinca slavimo punih 120 godina djelovanja i postojanja.

Radno vrijeme umjetničkog paviljona u zagrebu. Kolovoza na dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja od 11 do 20 sati. Tako će građani. 8 mjeseci ago lice grada share. Umjetnički paviljon otvoren je 15.

U urbanističkom sklopu trgova od zrinjevca do tomislavova trga zgrada paviljona zauzimala je čelnu poziciju na ulazu u grad a i onima koji prvi put stižu u zagreb vlakom još uvijek predstavlja prvi susret s gradom. Radno vrijeme umjetničkog paviljona u zagrebu na dan neovisnosti 2019. Subota produljeno radno vrijeme od 11 do 21 sat. Umjetnički paviljon otvoren je 15.

Godine biti će otvoren za posjetitelje prema redovnom radnom vremenu izložbenog prostora od 11 do 20 sati. Umjetnički paviljon u zagrebu obavještava sve zainteresirane o radnom vremenu tijekom blagdana a ujedno podsjeća kako je izložba najslavnijeg američkog kipara 20. Jasminka poklečki stošić ravnateljica umjetničkog paviljona u zagrebu rekla je kako se vidovićeva izložba održava u povodu dviju velikih slikarevih obljetnica 65. Svojom arhitektonskom kompozicijom s dominantnom kupolom i u hrvatskoj jedinstvenom namjenom predstavlja objekt od iznimnog značaja te je zaštićeni spomenik prve vrste a ujedno je i prepoznatljivi simbol grada zagreba.

Radno vrijeme umjetničkog paviljona tijekom praznika u lipnju. Podsjećamo radno vrijeme umjetničkog paviljona u zagrebu je utorak nedjelja od 11 do 20 sati petkom od 11 do 21 sat. Art pavilion is closed for public due to severe earthquake damages from 22nd march 2020. Aleksandar olujić 19.

Obljetnice smrti i 150. Badnjak izložbeni prostor otvoren je do 16 sati. Umjetnički paviljon u zagrebu na dan neovisnosti 8. Obljetnice rođenja a u okviru obljetničke godine u kojoj umjetnički paviljon obiljiežava 120 godina.

Upravo zbog ovako velike i značajne obljetnice odlučili smo da mi kao slavljenici darujemo naše drage i cijenjene posjetitelje. Umjetnički paviljon u zagrebu je reprezentativan izložbeni prostor koji već 121 godinu ispisuje nove stranice povijesti umjetnosti. Umjetnički paviljon u zagrebu je u potresu 22. Radno vrijeme na blagdane.

Smještena na istočnom dijelu zagrebačke zelene potkove zgrada umjetničkog paviljona dugo je zauzimala čelnu poziciju na ulasku u grad. Umjetnički paviljon bit će otvoren i sutra u srijedu 5. Stoljeća alexandera caldera otvorena još do 5. Prosinca 1898 dakle ove godine 15.

Objavljeno u 03 27 pm 12 prosinac 2018. Pretrpio velika oštećenja te je do daljnjega zatvoren za javnost. 12 pro dan umjetničkog paviljona u zagrebu subota 15. Prosinca slavimo punih 120 godina djelovanja i postojanja.