web statistics

Psihijatrijska Bolnica Kukuljevićeva

Djecja Psihijatrija Dnevna Bolnica

Na medicinskom fakultetu u zagrebu diplomirala sam 1977.

Psihijatrijska bolnica kukuljevićeva. Specijalistički ispit iz psihijatrije položila sam 1983. Bez valjane uputnice nije moguće ostvariti narudžbu na traženu zdravstvenu uslugu. 10 14 sati i 17 19. Zgrada bolnice je stara više od devedeset godina.

Psihijatrijska bolnica na liječenje prima velik broj pacijenata iz tercijarnih zdravstvenih ustanova prvenstveno iz kbc a zagreb i kbc a split ali u pojedinim slučajevima i iz kbc a rijeka i kbc a osijek zbog nemogućnosti zbrinjavanja akutnih i najkompliciranijih slučajeva u njihovim zavodima i odjelima za dječju i adolescentsku psihijatriju. Suradnja sa ustanovama i institucijama. Iso certifikat politika kvalitete. Vesna horvat at djecja psihijatrija hr url.

Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež zagreb kukuljevićeva 11 v d ravnateljice. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je savremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj. Vjerujem da ne svakojako i saroliko prakticki jedina psihijatriska bolnica za djecu u hrvatskoj ali kako je i kako bi hospitalizacija uvijet trebala biti zadnja opcija kao roditelj se opterecujem stanjem na odjelu jer za nista ne bih pristala na hospitalizaciju ako ne postoji ogromna opravdana potreba. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je suvremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj.

Isključivo za terapijske postupke koji su u tijeku i s važećim d1 uputnicama ambulantno liječenje psihoterapija ili logopedska terapija termini telefonskih narudžbi. Kako jutarnji list neslužbeno doznaje na covid 19 pozitivan je ravnatelj ravnatelj hrvatskog zavoda za javno zdravstvo krunoslav capak potvrdio je kako je u toj bolnici zaražen djelatnik. Bolnička cesta 32 10090 zagreb republika hrvatska 385 1 3780 666 385 1 3483 660. Www djecja psihijatrija hr bolnica za liječenje djece i mladeži sa raznim oblicima psihičkih poremečaja.

Bolnica je smještena u jednom od najljepših dijelova grada u blizini centra u neposrednoj blizini britanskog trga. Bolnica se nalazi blizini centra grada u neposrednoj blizini britanskog trga. Dnevna bolnica uputnica s oznakom d2. Psihijatrijska bolnica za djecu kukuljevićeva 11 10000 zagreb t.