web statistics

Psihijatrijska Bolnica Kukuljevićeva Zagreb

U Psihijatrijskoj Bolnici Za Djecu I Mladez Cetvero Osoba Zarazeno

Priznata mi je subspecijalizacija iz dječje i adolescentne psihijatrije.

Psihijatrijska bolnica kukuljevićeva zagreb. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež zagreb stekla je naslov bolnica prijatelj djece 09. Bolnička cesta 32 10090 zagreb republika hrvatska 385 1 3780 666 385 1 3483 660. Bolnica je smještena u jednom od najljepših dijelova grada u blizini centra u neposrednoj blizini britanskog trga. Email protected specijalna bolnica za plućne bolesti rockefellerova 3 4684 400.

Zgrada bolnice je stara više od devedeset godina. Iso certifikat politika kvalitete. Pretražujte ulice u blizini ulice ulica ivana kukuljevića sakcinskog zagreb. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež zagreb kukuljevićeva 11 v d ravnateljice.

Nakon je što je u veljači odlukom koordinacijskog odbora za provedbu akcije za osmjeh djeteta u bolnici psihijatrijska bolnica za djecu i mladež u kukuljevićevoj proglašena bolnicom prijateljem djece danas je gradonačelnik milan bandić u društvu ravnateljice bolnice nede grgić i članice koordinacijskog odbora akcije milke valpotić otkrio počasnu natpisnu ploču. 01 4862 503 fax. 32 3780 666 www bolnica vrapce hr psihijatrijska bolnica za djecu i mladež kukuljevićeva 11 4862 511 e mail. Ulica ivana kukuljevića sakcinskog zagreb na karti zagreba.

Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež. Psihijatrijska bolnica za djecu i mlade. Bolnica se nalazi blizini centra grada u neposrednoj blizini britanskog trga. Psihijatrijska bolnica vrapče bolnička c.

Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je savremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj. Specijalistički ispit iz psihijatrije položila sam 1983. Na medicinskom fakultetu u zagrebu diplomirala sam 1977. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je suvremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj.

Psihijatrijska bolnica na liječenje prima velik broj pacijenata iz tercijarnih zdravstvenih ustanova prvenstveno iz kbc a zagreb i kbc a split ali u pojedinim slučajevima i iz kbc a rijeka i kbc a osijek zbog nemogućnosti zbrinjavanja akutnih i najkompliciranijih slučajeva u njihovim zavodima i odjelima za dječju i adolescentsku psihijatriju. 01 4822 501 naručivanje.