web statistics

Polozen Kamen Temeljac

Polozen Kamen Temeljac Za Novu Fabriku Odbrambene Industrije U

Predsednik opštine je istakao da prema planiranoj dinamici i dogovoru sa ministarstvom turizma prva faza radova izgradnje vizitorskog centra biće završena u ovoj godini kako bi na proleće počeli sa drugom fazom.

Polozen kamen temeljac. Iz vlade su podsjetili da su nekadašnji objekti vrtića koji su bili stari oko sedam decenija srušeni te daa će umjesto njih biti podignuto moderno zdanje. U industrijskoj zoni guberaš u smederevskoj palanci položen je kamen temeljac za izgradnju proizvodnog pogona južnokorejske kompanije kjungšin kejbl u kome će se proizvoditi delovi za tradicionalne automobile kao i komponente za električne baterije automobila visoke tehnologije. Kamen temeljac za izgradnju sportske sale za srednju stručnu školu u rožajama vrijednu oko 1 6 miliona eura svečano je položen danas. Ministar prosvjete damir šehović najavio je i totalnu rekonstrukciju škole u dacićima vrijednu oko 220 000 eura sa opremanjem.

Kako je saopšteno iz. Predsjednik vlade crne gore duško marković ministar kulture aleksandar bogdanović gradonačelnik cetinja aleksandar kašćelan i predsjednik sindikata kulture željko kalezić položili su kamen temeljac za izgradnju stambene zgrade na cetinju za potrebe zaposlenih u kulturi. Rok za završetak gradnje je 12 mjeseci. Projekat izgradnje sportske hale u barajevu predstavlja jednu od najvećih investicija u opštini barajevo u poslednjih deset godina ističe predsednik go barajevo slobodan adamović.

Ministar hrvatskih branitelja tomo medved položio je kamen temeljac za izgradnju veteranskog centra u daruvaru te s gradonačelnikom daruvara damirom lneničekom svečano potpisao povelju povodom početka radova na izgradnji veteranskog centra u daruvaru u petak 26. Predsednik opštine dejan kovačević i direktor to gornji milanovac desimir ćalasan danas su na rudniku položili kamen temeljac za izgradnju vizitorskog centra. Svečanosti polaganja kamena temeljca u blizini granice srbije i bosne i. U barajevskom naselju gaj položen je kamen temeljac za izgradnju sportske hale a vrednost investicije je 380 miliona dinara.

Kamen temeljac položili su premijer duško marković ministar prosvjete damir šehović o direktor uprave javnih radova rešad nuhodžić.