web statistics

Palmoticeva Crkva Zagreb

Bazilika Srca Isusova U Zagrebu Wikipedija

7 8 9 12 i 19 nedjelja.

Palmoticeva crkva zagreb. Na svetkovinu tijelova u četvrtak 11. Križevci crkva majke božje koruške predstavljači. February 2 2017 august 22 2017 klajo. Među njima je i bazilika.

7 9 30 11 19 i 20 30 prvi petak u. Posvećena presvetom srcu isusovu a njome upravljaju isusovci. Bazilika srca isusova zagreb palmotićeva bazilika srca isusova u zagrebu nalazi se u palmotićevoj ulici. Potres oštetio crkvu u palmotićevoj ulici.

Svete mise će se služiti. Zagreb palmotićeva 33 10000 donji grad općina. Potres magnitude 5 3 stupnja oštetio je brojne građevina u raznim dijelovima našeg glavnog grada. Nadbiskup juraj haulik je za tu svrhu priložio 60000 forinta 1860.

Hrvatska zagreb palmotićeva 33 zagreb lokacija. U dvorištu uz baziliku presvetog srca isusova u palmotićevoj ulici u zagrebu pod sv. Ovo je omiljeni dio odredišta zagreb za naše goste na temelju nepristranih recenzija. Sama gradnja ove crkve povezana je s planiranim ponovnim dolaskom isusovaca u zagreb.

Ovo je omiljeni dio odredišta zagreb za naše goste na temelju nepristranih recenzija. Parovima se posebno svidjela lokacija ocijenili su je s 9 5 za svoj boravak udvoje. Bazilika srca isusova palmotićeva zagreb. župnk don dražen hladuvka.

No često smo vremenski ili prostorno ograničeni jer smo ipak putujuća crkva tako da moramo ponekad sudjelovati u misama u drugim župama kao i vjernici iz drugih župa u našoj. Bazilika srca isusova je bazilika u palmotićevoj ulici u zagrebu posvećena presvetom srcu isusovu njome upravljaju isusovci. Parovima se posebno svidjela lokacija ocijenili su je s 9 7 za svoj boravak udvoje. Snažan potres probudio je jutros zagrepčane i istjerao ih na ulice.

Nadbiskup juraj haulik je za tu svrhu priložio 60 000 forinta 1860. Srpnja prelazimo na ljetni raspored. Gradnja crkve je povezana s planiranim ponovnim dolaskom isusovaca u zagreb.