web statistics

Osnovna škola Slava Raškaj Ozalj

Osnovna Skola Slava Raskaj Ozalj Naslovnica

Osnovna škola program osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja poster.

Osnovna škola slava raškaj ozalj. Osnovna škola slava raškaj ozalj. Slava raškaj rođena je u ozlju 2. Podgraj 10 a poštanski broj i mjesto. Sastanak s ravnateljicom škole prethodno najaviti na navedeni broj mobitela ili na telefonski broj tajništva.

Ozaljski književni kulturni krug. Kroz ozalj grad na sjeveru hrvatske u blizini grada karlovca i granice sa slovenijom protječe rijeka kupa koja će biti čest motiv slavinih akvarela kao i ostatak prirode koja ju je okruživala i bila inspiracija za većinu njezina opusa. U sklopu muzeja uređen je i etno park udaljen nekoliko stotina metara od središta grada. Dijamantni status projekti.

Oš slava raškaj ozalj kreće u završnu fazu izrade dokumentacije za dogradnju škole dvodijelnom školskom sportskom dvoranom i učionicama za prelazak u jednosmjenski rad. Dodano lipanj 8 2017. Mališani su tijekom dana uživali u terenskoj nastavi ponajprije u vožnji na prometnom poligonu. Osnovna škola slava raškaj ozalj trenutno se prostire na 2 495 m2 s osam klasičnih učionica tri specijalizirane učionice školskom knjižnicom školskom kuhinjom blagavaonicom s kapacitetom za 50 učenika i holom škole.

Iz razgovora s njenim prijateljicama poznato je kako je najviše voljela sama. Podgraj 10a 47280 ozalj. Generacija inspiracija isprepliće razmišljanja i stavove mladih polaznika donacijskog programa generacija now prikazujući kako stem vještine u školama pozitivno utječu na razne aspekte. Osnovna škola slava raškaj ozalj kontakt informacije šifra škole.

Centar slava raškaj zagreb bavi se rehabilitacijom odgojem i obrazovanjem djece i mladeži oštećenog sluha i govora te djece s komunikacijskim poteškoćama s ciljem da postanu sretne nezavisne i. 047 731 222 fax. Godine potpisan je ugovor za izradu glavnog projekta s projektnim biroom vinski d o o. Osnovna škola slava raškaj ozalj.

Osnovna škola slava raškaj u ozlju bila je domaćin preventivnih aktivnosti program prometne kulture za najmlađe. U ozlju je danas smješten gradski muzej a on je i sjedište pučkog otvorenog učilišta ivana belostenca. Vrijednosti 198 000 00 kuna bez pdv a 247 500 00 kuna s pdv om. Podgraj 10a 47280 ozalj telefon.

Gordana basar školski koordinatori. Oš slava raškaj ozalj. Učitelj 091 173 1222 napomena.