web statistics

Oš Ivana Meštrovića Ravnatelj

Cetiri Proslave U Jednoj Tresnjevka Online

U srednjoj školi ivana meštrovića u drnišu održana je završna konferencija projekta energetska obnova zgrade srednje škole ivana meštrovića konferenciji su uz šibensko kninskog župana gorana pauka njegove suradnike i ravnatelja škole ivana zeljka nazočili gradonačelnik grada drniša josip begonja predstavnici fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te.

Oš ivana meštrovića ravnatelj. Osnovna škola ivan meštrović bana j. Razreda na ulazu u školu kod porte biti. Za učenike od 1. Sjednici održanoj dana 03 06 2020.

U knjižnici više. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana. Nastavno na obavijest od jučer 13. Razreda koji nisu na nastavi u školi i učenike od 5.

školski odbor srednje škole ivana meštrovića drniš na 29. Djelatnici oš ivana meštrovića stručni suradnici. Oš ivana meštrovića zagreb m. Roditelji učenika petih razreda mogu zadužiti tablete prema sljedećem rasporedu.

Je donio odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja ice srednje škole ivana meštrovića drniš klasa. B u utorak 17. Razredu u fizici biologiji i kemiji. Razreda koji su na nastavi u školi odlažu knjige s papirićem ime prezime razred umetnutim u knjigu u plastičnu kutiju ispred knjižnice do završetka radova u knjižnici.

Sš ivana meštrovića drni. Vijenac ivana meštrovića 36 hr 31000 osijek www os vijenac os skole hr. Za sve potrebne informacije obratite se razrednicima. Godine donosimo sljedeće upute.

Vraćanje posuđenih knjiga svaki dan od 9 do 14 sati na način. Razredu u svim nastavnim predmetima te u 7. Raspored nastave i dodatne upute učenicima i roditeljima oš ivan meštrović vrpolje. Preskoči na navigaciju.

Oš vijenac provodi nove kurikulume u 1.