web statistics

Oš Ivana Meštrovića Naslovnica

Osnovna Skola Ivana Mestrovica Zagreb Naslovnica Veliki Citaju

Oš vijenac provodi nove kurikulume u 1.

Oš ivana meštrovića naslovnica. Drniška srednja škola za sljedeću školsku godinu nudi dva nova smjera. Sutra 26 6 2020 petak je zadnji dan nastave u šk 2019 2020 godini. Upis u prvi razred osnovne. 1 poseban kombinirani razredni odjel za učenike od 5.

7 razrednih odjela od 5. Srednja škola ivana meštrovića za upis učenika za sljedeću školsku godinu nudi dva nova trogodišnja programa konobar i administrator. Obavijesti roditeljima vezane za kraj tekuće i početak sljedeće školske godine. Od danas započinjemo s virtualnom nastavom putem trećeg programa hrt a niži razredi sportske tv viši razredi i online.

Dragi učenici roditelji i učitelji svake godine na današnji dan zajedno obilježavamo dan škole. Vijenac ivana meštrovića 36. Nastava se održava u jednoj smjeni. Razredu u svim nastavnim predmetima te u 7.

8 razrednih odjela od 1. Naslovnica oznake oš ivana meštrovića. želja nam je ovim putem prezentirati javnosti rad naše škole nekad i danas. Za sve potrebne informacije obratite se razrednicima.

Podjela svjedodžbi učenicima od 1 do 7 razreda bit će u petak 10 7 2020 u 8 00 sati za matičnu školu u drnišu a u područnim školama oklaj gradac i drinovci u 7 30 sati. Razredu u fizici. Oš ivana meštrovića zagreb m. Ukupno učenika u školi.

Godine i od onda su u njoj stasale mnoge generacije koje pamte školske klupe noseći nadamo se lijepe uspomene. Dobrodošli na stranice osnovne škole ivana meštrovića u zagrebu. školski odbor srednje škole ivana meštrovića drniš na 29. 121 učenika od 1.

Roditelji učenika petih razreda mogu zadužiti tablete prema sljedećem rasporedu. B u utorak 17. Osnovna škola ivan meštrović v r p o lj e 24. Brodsko posavska županija.

Zbog pandemije škole su zatvorene djeca uče u vlastitim domovima iz materijala koje im učitelji također pripremaju kod kuće. Prijevoz učenika navedenog dana bit će organiziran ali se zbog situacije s korona virusom preporuča dolazak u privatnom aranžmanu. Je donio odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja ice srednje škole ivana meštrovića drniš klasa. Naša je škola otvorena 1969.

Sjednici održanoj dana 03 06 2020. 108 učenika od 5.