web statistics

Oš Bartola Kašića

Osnovna Skola Bartola Kasica Zagreb Naslovnica Skolski Sat

Osnovna škola bartola kašića vrisnička 4 10000 zagreb službena e mail adresa škole.

Oš bartola kašića. Oš bartola kašića zagreb croatia. Učenika u prvi razred osnovne škole. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Svoje upite šaljite nam na službenu školsku e mail.

Učenici koji su završili trogodišnje školovanje ili stekli nižu stručnu spremu i čiji je prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja iznosio 3 50 u roku od dvije godine od završetka strukovnog programa imaju pravo predati prijavu za nastavak školovanja u srednjoj školi bartola kašića. Oš bartola kašića vinkovci. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. U oš bartula kašića bribirski prilaz 2 zadar.

Godine otvorena je i počela sa radom osnovna škola u jasenici kod mostara. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana preskoči na navigaciju. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Za nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije.

Na upis donijeti presliku dokumenata. 348 likes 12 talking about this 94 were here. Upis djece obavit ćemo u školi. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj.

Zakon o odgoju i obrazovanju u oš i s. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu. Domovnicu za dijete. Predupis djece za prvi razred u šk.

Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Osnovna škola bartola kašića zagreb vrisnička 4 hr 10000 zagreb www os bartola kasica zg skole hr. Oš bartola kašića mostar. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz.

Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. Strucni suradnici os bartola kasica zg skole hr isključivo za podatke o elektroničkom identitetu u sustavu huso. Na pitanja koja nam uputite putem fb stranice ne odgovaramo.