web statistics

Oš Bartola Kašića Zadar

Osnovna Skola Bartula Kasica Zadar Foto Galerija

Ravnateljica oš bartula kašića zadar.

Oš bartola kašića zadar. Od 8 00 do 12 00 razredna nastava i područne škole. Osnovna škola bartola kašića mostar. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana preskoči na navigaciju. Sveti nikola uz pomoć pomorske škole zadar dariva i danas.

Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj. Obavezna polja su označena sa komentar. Nas oprema partner nove objave. Riječ je o najvećem programu europske unije za obrazovanje koji među ostalim nudi.

Državno prvenstvo najbolje djevojčice iz dubrovačke oš ivana gundulića najbolji dječaci iz oš bartola kašića zadar poruka greške deprecated function. Kao dodatni rok stavlja se i ponedjeljak iznimno za roditelje i učenike koji nisu u mogućnosti doći u petak. Lipnja bili domaćin velike završnice državnog prvenstva u konkurenciji djevojčica i dječaka petih i šestih razreda u košarci rukometu odbojci i futsalu. Osnovna škola bartola kašića jedina je u zadarskoj županiji u kojoj se provodi erasmus projekt.

Erasmus u oš bartola kašića duration. Na državnom prvenstvu škola u futsalu za djevojčice oš bartola kašića četvrta u državi. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. U organizaciji hrvatskog školskog sportskog saveza vinkovci su od 2.

Od 14 00 do 18 00 predmetna nastava. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Radio zadar 1 100 views. Kategorije galerija oznake uvodni trening.

Pomorska škola darivala oš bartola kašića i njezine podružnice 09 12 2019 13 45. Osnovna škola bartola kašića zagreb vrisnička 4 hr 10000 zagreb www os bartola kasica zg skole hr. Oš bartol kašić zagreb skolskisport. Zakon o odgoju i obrazovanju u oš i s.

Vaša adresa e pošte neće biti objavljena. The each function is deprecated. Svoj plasman na završnicu ostvarile su futsal.