web statistics

Oš Bartola Kašića Vinkovci Naslovnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Vinkovci Naslovnica Djecja Zmajada

Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj.

Oš bartola kašića vinkovci naslovnica. Oš bartola kašića vinkovci. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu. Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Oš mitnica vukovar pš sotin i oš bartola kašića vinkovci.

Razred srednje škole u. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Osnovna škola stari jankovci. Na putu prema prvom mjestu redom smo pobjeđivali sve koji su nam se našli na putu a to su bile oš antuna i stjepana radića gunja oš julija benešića ilok te oš bartola kašića vinkovci.

Razreda uzgajati će biljke s umjetnom rasvjetom pomoću microbita. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. Domovnicu za dijete.

Osnovna škola bartola kašića mostar. Na upis donijeti presliku dokumenata. Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. Za matičnu školu bartula kašića i područne škole bokanjac poljica žerava i dračevac ninski obavit će se u periodu od 27.

Učenici škole od 4 8. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. U oš bartula kašića bribirski prilaz 2 zadar.

Upis djece obavit ćemo u školi. Oš ivan filipović velika kopanica oš bartola kašića vinkovci 3 2 1 2 oš ivan filipović velika kopanica predstavljat će regiju istok na državnom natjecanju u futsalu za djevojčice u poreču u travnju ove godine. 32 241 stari jankovci. Ovim rezultatom naše djevojčice izborile su plasman na državnu završnicu šsd u badmintonu koja će se održati u zadru od 2.

Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. Pri tome će izvršiti razna mjerenja visinu biljke količinu vode. Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika. Učenika u prvi razred osnovne škole.

Predupis djece za prvi razred u šk.