web statistics

Oš Bartola Kašića Vinkovci Djelatnici

Noc Knjige Putovima Znanja Kviz Vinkovci

Učenika u prvi razred osnovne škole.

Oš bartola kašića vinkovci djelatnici. Kockavica sš bartola kašića grubišno polje objavljeno. Domovnicu za dijete. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Osnovna škola bartola kašića zagreb vrisnička 4 hr 10000 zagreb www os bartola kasica zg skole hr.

Oš ivan filipović velika kopanica oš bartola kašića vinkovci 3 2 1 2 oš ivan filipović velika kopanica predstavljat će regiju istok na državnom natjecanju u futsalu za djevojčice u poreču u travnju ove godine. Zakon o odgoju i obrazovanju u oš i s. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana preskoči na navigaciju. Ravnateljica oš bartula kašića zadar.

Naša je škola imala pet predstavnika petih razreda. 32 241 stari jankovci. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Na upis donijeti presliku dokumenata.

Osnovna škola stari jankovci. Osnovna škola bartola kašića mostar. B oš bartola kašića vinkovci pismo majstoru mrkonji učiteljica. Tomislava kožul ena šimić 3.

Kao dodatni rok stavlja se i ponedjeljak iznimno za roditelje i učenike koji nisu u mogućnosti doći u petak. Ovim rezultatom naše djevojčice izborile su plasman na državnu završnicu šsd u badmintonu koja će se održati u zadru od 2. Ružica rebrović habek lana hedžet 3. B oš braće radić botinec pjesma.

Nera bandić marko pavlović marko katić vedran poznanović i marko badrov mentorica je ivana paulić prof i jednu predstavnicu osmoga razreda mateu orešković mentorica je gracijela vukić prof. Na putu prema prvom mjestu redom smo pobjeđivali sve koji su nam se našli na putu a to su bile oš antuna i stjepana radića gunja oš julija benešića ilok te oš bartola kašića vinkovci. Oš bartola kašića vinkovci. Oš ljudevita gaja osijek oš braće radić pakrac 5 1 3 0 finale.

Od 14 00 do 18 00 predmetna nastava. 13 10 učenička zadruga kockavica je školska dragovoljna organizacija u kojoj sudjeluju učenici roditelji djelatnici škole i vanjski članovi. B oš braće radić botinec intervju s hlapićem učiteljica. U oš bartola kašića u vinkovcima.

Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj. Od 8 00 do 12 00 razredna nastava i područne škole.