web statistics

Oš Bartola Kašića Nastava

Terenska Nastava Vukovar 2019 8 Os Bartola Kasica Facebook

Upis djece obavit ćemo u školi.

Oš bartola kašića nastava. Gordana maršić koordintorica projekta dunja bakoš učiteljica i adrijana cvrković lasić ravnateljica a sve se održavalo posljednjeg tjedna u svibnju. Valentina plačković petra pešut ivan biluš i bruno tomić i tri učiteljice. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. Za matičnu školu bartula kašića i područne škole bokanjac poljica žerava i dračevac ninski obavit će se u periodu od 27.

Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. 345 likes 29 talking about this 94 were here. Ravnateljica 10 29 19 u srijedu 30 10 2019.

Oš bartola kašića zagreb croatia. Nastava za učenike neće biti organizirana. Razred srednje škole u. Djelatnici oš bartola kašića su u štrajku.

Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. Predupis djece za prvi razred u šk. Polugodištu svatko tko prestane učiti je star bilo da ima dvadeset ili osamdeset godina. Učenice oš bartola kašića su svojim natupom na natjecanju oš grada zagreba.

Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Nastava u oš b. Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj.

Na pitanja koja nam uputite putem fb stranice ne odgovaramo. Na upis donijeti presliku dokumenata. Puno vam hvala u ime svih učenika i djelatnika oš bartola kašića mostar. školu bartola kašića na ovom su sastanku predstavljali.

Osnovna škola bartola kašića mostar. U oš bartula kašića bribirski prilaz 2 zadar. Domovnicu za dijete. Važni dokumenti za upis u.

Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu. Svoje upite šaljite nam na službenu školsku e mail. Kašića odvija se prema redovnom rasporedu. Osnovna škola bartula kašića zadar bribirski prilaz 2 hr 23000 zadar www os bkasica zadar skole hr ured os bkasica zadar skole hr preskoči na navigaciju.

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Učenika u prvi razred osnovne škole.