web statistics

Oš Bartola Kašića Naslovnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Zagreb Naslovnica

Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika.

Oš bartola kašića naslovnica. Oš mitnica vukovar pš sotin i oš bartola kašića vinkovci. Na upis donijeti presliku dokumenata. Poziv p o z i v. Obavijest o radu sa strankama za vrijeme pojave bolesti covid 19 uzrokovane virusom sars cov 2 srednja škola bartula kašića pag rad sa strankama nastavit će obavljati radnim danom prvenstveno putem pošte elektroničke pošte te telefonskim putem.

05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. U ovoj školi u oba termina imamo zakupljeno 1 2 dvorane. Za matičnu školu bartula kašića i područne škole bokanjac poljica žerava i dračevac ninski obavit će se u periodu od 27. Predupis djece za prvi razred u šk.

Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Upis djece obavit ćemo u školi. Oš bartola kašića vinkovci. Oš bartola kašića vinkovci.

Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Razred srednje škole u. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj. Oš bartola kašića zagreb oš bartola kašića jarun termini održavanja treninga u šk god.

Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. Razreda uzgajati će biljke s umjetnom rasvjetom pomoću microbita. Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. Učenici koji su završili trogodišnje školovanje ili stekli nižu stručnu spremu i čiji je prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja iznosio 3 50 u roku od dvije godine od završetka strukovnog programa imaju pravo predati prijavu za nastavak školovanja u srednjoj školi bartola kašića.

Osnovna škola bartola kašića mostar. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. Učenika u prvi razred osnovne škole. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek.

Utorak 18 15 19 00 petak 18 15 19 00 napomena. U oš bartula kašića bribirski prilaz 2 zadar. Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Osnovna škola bartula kašića zadar bribirski prilaz 2 hr 23000 zadar www os bkasica zadar skole hr ured os bkasica zadar skole hr preskoči na navigaciju.

Domovnicu za dijete. Učenici škole od 4 8. Važni dokumenti za upis u.