web statistics

Oš Bartola Kašića Knjižnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Zagreb Događanja

Svi razredi oš bartola kašića uključeni su već godinama u humanitarnu akciju prikupljanja plastičnih čepova kao pomoć udruzi koja pomaže djeci oboljelih od malignih bolesti.

Oš bartola kašića knjižnica. Dobro došli na stranice naše virtualne knjižnice. Domovnicu za dijete. Osnovna škola bartola kašića zagreb vrisnička 4 hr 10000 zagreb os bartola kasica zg skole hr. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu.

Virtualna knjižnica oš b kašića. Oš bartola kašića mostar. Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek.

Učenika u prvi razred osnovne škole. Kvaliteta nastave opremljenost učionica knjižnica izvannastavne aktivnosti dostupnost interneta prostori za druženje mogućnosti zapošljavanja preporuka upisa. školske i dječje knjižnice partnerstvo knjižnica oš bartola kašića knjižnica staglišće učenici korisnici. Godine otvorena je i počela sa radom osnovna škola u jasenici kod mostara.

Učenici osnovne škole bartola kašića svoj čitateljski kutić ukrasili su knjigama iz projekta naša mala knjižnica i knjižnim junakom koji je nastao na temelju knjige grigora viteza o zecu koji se volio smijati. Važni dokumenti za upis u. Upis djece obavit ćemo u školi. Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika.

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. Našli smo se u situaciji da se ne možemo susretati u prostoru školske knjižnice pa ćemo se do povratka u školu družiti virtualno na ovim stranicama. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz.

U oš bartola kašića iz zagreba 20 učenika pročitalo je 30 knjiga. Uvod zadaća svake knjižnice je odgovoriti na prava i zadovoljiti potrebe njezinih korisnika. Oš bartola kašića vinkovci. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana preskoči na navigaciju.

Humanitarna akcija plastičnim čepovima do skupih lijekova nastavlja se pa vas pozivamo da svoje čepove i dalje odlažete u kutiju kod porte. Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Da bi školske knjižnice i dječje knjižnice koje djeluju u okviru narodnih knjižnica ostvarile. Razred srednje škole u.