web statistics

Matis Absolut Loungeu Trg Stjepana Radića 3

Matis Absolut Lounge Catering Kvatric

Porin koje će se održati u četvrtak 20.

Matis absolut loungeu trg stjepana radića 3. Kontakt rezervacije gdje smo i kako vam možemo pomoći. Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za jubilarni 25. Matis absolut bussiness lounge. Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 00 sati.

Matis absolut bar lounge. Matis absolut lounge kao jedan od rijetkih doista multifunkcionalnih prostora u zagrebu matis absolut lounge poseban je zbog svojih mogućnosti transformacije za svaku priliku. Veljačeu matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 00 sati. Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato tko su nominirani i tko je ušao u finalni krug glazbene nagrade.

Nivas potražite nas na facebooku. Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato tko su nominirani i tko je ušao u finalni krug glazbene nagrade. Porin koje će se održati u četvrtak 22. Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za 26.

Porin koje će se održati u četvrtak 20. Trg stjepana radića 3 10000 zagreb croatia tel. Kontakt rezervacije gdje smo i kako vam možemo pomoći. U matis absolute loungeu trg stjepana radića 3 zagreb gost predavač je borut mihalić modni stilist i vlasnik niche parfumerije top za frizuru i stiliziranje pobrinut će se mijo majhen poznati frizer i hair stylist poznat po svom jedinstvenom načinu izrade frizure prstima a koji je frizirao i svjetski poznatu glumicu i model millu jovovich.

Smotra finalista otvorena je za javnost i odvijat će se prema sljedećoj satnici. Porin koje će se održati u četvrtak 21. Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za 27. Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato tko su nominirani i tko je ušao u finalni krug glazbene nagrade.

Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato tko su nominirani i tko je ušao u finalni krug glazbene nagrade. 12 02 2019 svečano proglašenje nominacija za 26. 10 00 uvodno obraćanje predsjednika žirija damira juge. Ambijent stvoren za svaku priliku.

Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za 26. Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 00 sati. Matis absolut bar lounge. Svečana obiteljska događanja konferencije prezentacije partyji ili jednostavno uživanje uz kavicu i diskretni šum fontane sve to možete imati u matis absolut loungeu.

Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 sati. Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 sati. Svi finalisti predstavit će svoj projekt i na smotri finalista koja će se održati u utorak 3. Godine od 10 sati u matis absolut loungeu trg stjepana radića 3 zagreb.

385 91 33 55 315 email. Trg stjepana radića 3 10000 zagreb croatia tel. 385 91 33 55 315 email. Porin koje će se održati u četvrtak 21.

Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato koji izvođači su nominirani i tko je ušao u finalni krug.