web statistics

Kamen Temeljac Vrtic

Ministarstvo Za Demografiju Obitelj Mlade I Socijalnu Politiku

Kamen temeljac za dječji vrtić u rožajama danas je svečano položen.

Kamen temeljac vrtic. Događaju su prisustvovali član gradskog veća stevo marušić direktorka direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju beograda dušica anđelković i direktorka pu 11. U murinama naselju dva kilometra udaljenom od središta umaga položen je kamen temeljac za gradnju predškolske ustanove. Ministar prosvjete damir šehović i gradonačelnik ivan vuković položiće kamen temeljac za izgradnju vrtića u bloku vi vrijednog dva miliona eura saopšteno je na tviter profilu ministarstva. Položen kamen temeljac za gradnju vrtića u bloku vi.

Umag grad djece otvorio je novu strancu s koje je prepisana odluka o gradnji još jedne pred školske ustanove na području nadležnost grada umaga. Investicija grada umaga vrijedna je 10 tak milijuna kuna a potpisan je ugovor o sufinanciranju s. Svečanom činu polaganja kamena temeljca za budući dječji vrtić murine u prethodnom slušanju izvedbe. Vrtić koji je kapaciteta za 215 djece i površine oko 1 600 metara kvadratnih se gradi kroz projekat sa bankom za razvoj savjeta evrope ceb na zemljištu koje je ustupio glavni grad.

U okviru vrijednog projekta umag grad djece 2010 2020 u petak 29. Godine službeno je započeta gradnja još jedne predškolske ustanove na području umaga. Zamenik gradonačelnika beograda goran vesić položio je danas kamen temeljac za izgradnju kombinovane dečje ustanove na novom beogradu u naselju bežanijska kosa. U okviru vrijednog projekta umag grad djece 2010 2020 danas je službeno započela gradnja još jedne predškolske ustanove na području umaga.

Projektom izgradnje novog vrtića u murinama za još jednu stepenicu se podiže ljestvica kvalitete uvjeta obrazovanja u našoj zajednici investicija grada umaga vrijedna je 10 tak milijuna kuna a potpisan je. Za izgradnju vrtića vlada crne gore izdvojila je 1 5 miliona eura. 2445 pregleda 50 reakcija 4 komentar a. Zamenik gradonačelnika beograda goran vesić položio je jutros kamen temeljac za dečji vrtić na novobeogradskoj bežanijskoj kosi on je rekao da će vrtić u ulici marka čelebonovića čija je vrednost 216 miliona dinara i površine od skoro tri hiljade kvadrata biti završen u aprilu naredne godine te da će u njemu biti mesta za 200 dece.

Isto tako prema dosadašnjim iskustvima s pripremom i provedbom svih radnji vezanih uz bilo koji projekt sljedećeg božića postavit ćemo kamen temeljac za vatrogasni dom a vrtić mora biti izgrađen do tada. Postavljanju kamena temeljca prisustvovaće i potpredsjednik vlade milutin simović i direktor uprave. Rožaje pv duskomarkoviccg ministar prosvjetacg damirsehovic i dir ujr rešad nuhodžić položili kamen temeljac za dječji vrtić za koji je vlada izdvojila 1 5 mil.