web statistics

Kamen Temeljac U Zrenjaninu

Vucic Polozio Kamen Temeljac Za Kinesku Kompaniju Linglong U

Najnovije vesti iz srbije online vesti novosti srbija danas.

Kamen temeljac u zrenjaninu. Marta biti položen kamen temeljac za kinesku fabriku guma šangdong linglong u zrenjaninu. Predsednik srbije aleksandar vučić najavio je večeras da će u februaru biti položen kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma linglong u zrenjaninu. Linglong najveća i najznačajnija investicija u vojvodini foto biznis 30 03 2019. Fabrika u zrenjaninu omogućiće otvaranje 160 novih radnih mesta a za sve buduće zaposlene je obezbeđena stručna obuka u nemačkoj.

Rts 14 mar 2018 predsednik srbije aleksandar vučić kaže da će u fabrici eseks jurop u zrenjaninu posao naći 160 ljudi da će prosečna neto plata biti 90 000 dinara a za radnike 67 400 dinara. Prema najavama proizvodnja u farbici bi trebala da se započne avgusta sledeće godine. Radio televizija vojvodine 14 jan 2019 23 55 ažurirano 02 apr 2020 u februaru kamen temeljac za fabriku linglong u zrenjaninu. Prosećna neto plata zaposlenih iznosiće 90 000 dinara a za radnike 67 400 dinara naglasio je aleksandar vučić i dodao da je to nova pobeda i drugi viši stepen investicija u srbiji.

On je to rekao na pitanje gledaoca koji se uključio u emisiju tokom vučićevog gostovanja i. Marta polaže kamen temeljac za svoje pogone u zrenjaninu 21 03 2019 početak realizacije najveće direktne strane investicije u srbiji i najveće privredne investicije u zrenjaninu ikada biće obeležen simboličnim polaganjem kamena temeljca naredne subote 30. Kampanja budućnost srbije vučić u zrenjaninu položio kamen temeljac za fabriku guma posao za 1 200 radnika foto video tanjug 30 03 2019. U zrenjaninu položen kamen temeljac za najveću fabriku u banatu vučić.

U zrenjaninu je položen kamen temeljac za nemačku kompaniju gpk doo u industrijskoj zoni ečka jugoistok. U pitanju je najveća grinfild. Kamen temeljac za izgradnju fabrike eseks jurop radna mesta za 160 zrenjaninaca. U industrijskoj zoni ečka jugoistok predsednik srbije aleksandar vučić položio je kamen temeljac za izgradnju kineske fabrike guma linglong tire i tako označio početak.