web statistics

Kamen Temeljac U Novom Sadu

Vucic Bari Kalebout U Novom Sadu Bice Najveca Fabrika Cokolade

Dr snežana brkić naglasila je da fakultet u ovom trenutku školuje 5 000 studenata od kojih je 500 iz inostranstva.

Kamen temeljac u novom sadu. Najnovije vesti analize i izveštaji sa lica mesta iz srbije balkana i sveta. Reč je o zajedničkom projektu pokrajinske vlade i medicinskog fakulteta koji će. Prostor nam je zaista neophodan a ostaće nekim budućim generacijama lekara i nadam se u dobrobit cele zajednice jer se naš fakultet na internacionalnom nivou sve bolje kotira u smislu školovanja studenata iz inostranstva. Predsednik pokrajinske vlade igor mirović položio je danas kamen temeljac za izgradnju novog bloka medicinskog fakulteta u novom sadu koji će biti kako je najavljeno završen do kraja sledeće godine.

Predsednik pokrajinske vlade igor mirović položio je danas 12. Danas je u novom sadu u naselju jugovićevo postavljen kamen temeljac za izgradnju 528 stanova za pripadnike službi bezbednosti policije bezbednosno informativne agencije vojske i zatvorske straže. Trebalo bi da dobije novu zgradu površine 2 900 m2 u kojoj će se nalaziti novi sadržaji dva nova amfiteatra učionice i laboratorije reč je o zajedničkom projektu pokrajinske vlade i medicinskog fakulteta koji će se graditi u. Položen kamen temeljac za novu zgradu medicinskog fakulteta.

Dekanica medicinskog fakulteta u novom sadu prof. Komentari medicinski fakultet u novom sadu do kraja naredne godine trebalo bi da dobije novu zgradu a u kojoj će se nalaziti dva nova amfiteatra učionice i laboratorije. Postavljen kamen temeljac za novu zgradu medicinskog fakulteta komentari novosadski informativni portal 021. Ova kompanija je najveći pojedinačni prerađivač kakaoa na svetu sa sedištem u cirihu a planirano je da ukupan obim investicije tokom petogodišnjeg perioda dostigne 50 miliona evra.

U novom sadu položen je kamen temeljac za izgradnju švajcarske fabrike čokolade bari kalebo. Trebalo bi da dobije novu zgradu površine 2 900m u kojoj će se nalaziti novi sadržaji dva nova amfiteatra učionice i laboratorije. Posle 18 godina od rušenja stare zgrade radio televizije vojvodine koju su srušile rakete nato alijanse danas su na mišeluku u novom sadu kamen temeljac za novu zgradu rtv a položili.