web statistics

Kamen Temeljac U Kraljevu

Brnabic Polozila Kamen Temeljac Za Stanove Namenjene Bezbednjacima

Premijerka srbije i gradonačelnik kraljeva položili kamen temeljac za stanove namenjene bezbednjacima posle vranja i niša u kojima je već počela izgradnja stanova za vojsku i policiju danas su otvorena gradilišta i u kragujevcu i kraljevu.

Kamen temeljac u kraljevu. Ivica dačić je poručio da mu je veliko. Za deset stanova u kraljevu namenjenih izbegličkim porodicama iz bosne i hercegovine i hrvatske položen je kamen temeljac. Stanovi će biti izgrađeni u okviru potprojekta devet regionalnog stambenog programa koji u srbiji kao vodeća institucija sprovodi komesarijat za izbeglice i migracije. Budite u toku sa političkim društvenim i poslovnim trendovima.

Dačić je izrazio zadovoljstvo što polaže kamen temeljac za izgradnju deset stanova namenjenih sugrađanima koji su izbegli sa prostora hrvatske i bosne i hercegovine spasavajući živote u ratu na prostoru bivše jugoslavije devedesetih godina prošlog veka. Rts 08 jun 2020 17 44 položen kamen temeljac za izgradnju deset stanova za izbegličke porodice u kraljevu. Svečano položen kamen temeljac za izgradnju 10 stanova namenjeni izbegličkim porodicama iz bosne i hercegovine i republike hrvatske koje imaju prebivalište na teritoriji ovog grada. Kraljevo u kraljevu je 8.

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova ivica dačić položio je kamen temeljac za izgradnju deset stanova za izbegličke porodice u kraljevu u okviru realizacije regionalnog stambenog programa u srbiji u okviru potprojekta 9 prenelo je ministarstvo spoljnih poslova. Ministar spoljnih poslova ivica dačić položio je kamen temeljac za izgradnju zgrade od deset stanova za izbegle porodice u kraljevu u okviru realizacije regionalnog stambenog programa u republici srbiji u okviru potprojekta 9. Najnovije vesti analize i izveštaji sa lica mesta iz srbije balkana i sveta. Stanovi će biti izgrađeni u okviru devetog potprojekta regionalnog stambenog programa ukupna vrednost ugovorenih radova iznosi 281 475 eur svečanoj.

Na lokaciji u okolini kruševca u narednih 10 do 15 dana počinju radovi na moravskom koridoru najavila ministarka građevinarstva zorana mihajlović usaglaš kamen temeljac za moravski koridor sredinom decembra kraljevo online. Godine sa početkom u 15 00 sati svečano će biti položen kamen temeljac za izgradnju zgrade sa 10 stanova za izbeglice iz bosne i hercegovine i hrvatske u kraljevu koji će biti izgrađeni u okviru potprojekta 9 regionalnog stambenog programa a ceremonija će se održati na mestu izgradnje zgrade u prvomajskoj ulici na beranovcu sa početkom u 15 00 sati. Do 18 časova glasalo 40 35.