web statistics

Kamen Temeljac Klagenfurt

Kamen Temeljac Za Gradnju Dzamije U Islamisches Kulturzentrum

Smješten je na istočnoj obali vrbskog jezera i pravi je dragulj čija kulturna blaga i okolne planine pozivaju na otkrivanje.

Kamen temeljac klagenfurt. Proteklog vikenda položen je kamen temeljac za kompleks koji će se prostirati na oko 5 000 kvadratnih metara u vrednosti od milion evra a javnost je tek tada upoznata sa projektom koji je inače dobio sve dozvole. Klagenfurt je sveučilišni grad bogat kulturnim sadržajima i s velikim izborom aktivnosti za slobodno vrijeme. Otvori za više info. Kako se navodi na facebook profilu islamskog kulturnog centra klagenfurt.

Austrijanci pobesneli jer su za projekat saznali tek kada je položen temeljac. Klagenfurt u klagenfurtu tajno niče srebrenička džamija. Proteklog vikenda je položen kamen temeljac za kompleks koji će se prostirati na oko 5 000 kvadratnih metara u vrednosti od milion evra a javnost je tek tada upoznata sa projektom koji je inače dobio sve dozvole. Veličine je 120km2 i nalazi se na jugu austrije.

Proteklog vikenda položen je kamen temeljac za kompleks koji će se prostirati na oko 5 000 kvadratnih metara u vrednosti od milion evra a javnost je tek tada upoznata sa projektom koji je inače dobio sve dozvole. Položen kamen temeljac za islamski centar u klagenfurtu je položen kamen temeljac za gradnju islamskog centra koji će služiti bošnjacima muslimanima za obavljanje vjerskih obreda te za religijski dijalog u klagenfurtu. Proteklog vikenda položen je kamen temeljac za kompleks koji će se prostirati na oko 5 000 kvadratnih metara u vrijednosti od milion eura a javnost je tek tada upoznata sa projektom koji je inače dobio sve dozvole. Izgradnja srebreničke džamije i islamskog centra u austrijskom gradu klagenfurtu izazvala je negodovanje austrijske javnosti koja je za projekat saznala tek prilikom polaganja kamena temeljca.

Kako se navodi na fejsbuk profilu islamskog kulturnog centra klagenfurt. Engleski kanal podrži me. Proteklog vikenda položen je kamen temeljac za kompleks koji će se prostirati na oko 5 000 kvadratnih metara u vrednosti od milion evra a javnost je tek tada upoznata sa projektom koji je.