web statistics

Kamen Temeljac Dom Zdravlja Borca

Borcanci Stigli U Borcu Zbog Kamena Temeljca Novog Doma Zdravlja

Najnovije obećanje je da će dugo najavljivani kamen temeljac biti postavljen najkasnije do septembra to je 20.

Kamen temeljac dom zdravlja borca. Juna saopštio zamenik gradonačelnika goran vesić dok je predsednik opštine palilula aleksandar jovičić rekao je u intervjuu kuriru 17. Ukupna vrednost radova je oko 800 miliona dinara a izgradnja bi trebalo da bude završena do novembra naredne godine. Niče dom zdravlja u borči u palilulskom naselju borča u utorak je položen kamen temeljac za izgradnju zdravstvene stanice koja će se prostirati na skoro 7 000 kvadratnih metara. Put ali očigledno će ovog puta biti stvarno jer možemo očekivati svečani početak radova od strane predsednika države koji uvek dolazi u pratnji konvoja autobusa.

Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu. Juna da se radi na izgradnji doma zdravlja u borči u saradnji sa gradom beogradom kao i da će se ova buduća zdravstvena ustanova. Godine kako bi dobili kvalitetniju zdravstvenu zaštitu kako navode u. Kamen temeljac za izgradnju dugo najavljivanog doma zdravlja u borči biće postavljen krajem ove ili početkom sledeće godine a žitelji naselja na levoj obali dunava moraće u najboljem slučaju da sačekaju do 2020.

Država u toplicu ulaže 3 milijarde u dom zdravlja useliće se i opšta bolnica kamen temeljac za izgradnju doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru saznaju novosti. Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu i neće morati da zbog pregleda specijaliste dolaze u matičnu ustanovu dz dr milutin ivković na paliluli. Prema rečima dr aleksandra stojanovića direktora dz dr milutin ivković. Novi dom zdravlja u borči počinje sa izgradnjom jubirani 9.

Kako novosti prenose kamen temeljac za izgradnju novog doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru. Posle više od 30 godina planiranja počinje izgradnja doma zdravlja u borči. Nemamo zvanične informacije šta se događa ali prema pretpostavkama sugrađana jeste da su borčani stigli u borču zbog kamena temeljca novog doma zdravlja. Dr zoran radojičić zamenik gradonačelnika goran vesić i potpredsednik vlade srbije i ministar unutrašnjih poslova nebojša stefanović prisustvovali su danas u borči postavljanju kamena temeljca za izgradnju zdravstvene stanice u ovom beogradskom naselju.

Kamen temeljac za izgradnju doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru saznaju novosti. Rade i po kiši. Zdravstvena stanica u sklopu ogranka dunavski venac doma zdravlja dr milutin ivković sadržaće službu za zdravstevnu zaštitu predškolske dece školske dece odraslih građana kućnog lečenja i palijativne nege zdravstvenu zaštitu žena polivalentnu patronažu rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku laboratoriju stomatologiju fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.